Teatre Principal

Veure tota la programació
Programació > Temporada setembre-desembre 2010 > Dansa

BRODAS BROS

Brodas/Joan GraciaPreus: de 3,00 € a 4,50 €

Lloc: Teatre Principal

Dels carrers de Barcelona i de la resta del món als escenaris dels teatres més grans, Brodas Bros uneix en un escenari el millor del hip hop en un espectacle que combina dansa, música i actitd amb grans dosis de virtuosisme, precisió, tècnica i creativitat.

Dirigit per Lluc Fruitós i sota la direcció escènica de Joan Gracia del Tricicle, l'espectacle vol apropar la personalitat del hip hop i la dansa més actual al gran públic.

l'espectacle Brodas Bros està format per 7 ballarins professionals i 3 músics en directe.un bateria, un Dj que fa scratching, i un flautista-saxofonista que fa beat box, habilitats poc freüents com a acompanyament en un show de dansa. És el primer espectacle de hip hop de gran format a l'Estat Espanyol. 

Fitxa Tècnica 

Guió i direcció:Joan Gracia/Idea Original i coreografia:Brodas/Direcció artística:lluc Fruitòs/Ballarins:Pol Fruitós, Clara Pons, Berta Pons, Àngel Patiño, lluc Fruitós, Carlos Carmona, Moisés Rojo/Covers:Quim Marín, Albert Mendoza/Música en directe:Jean Philipe Barrios(percusió),Kapi(Dj,Graffiti) i Flowtizta/Direcció escènica:Joan Gracia/Creació musical:Jean Philippe Barrios, Camilo Sampayo i El Pulcro (Lucas Cervantes)/Il.luminació:Ignasi Morros/Assistents de direcció:Anna Sánchez, Pol Fruitós, Clara Pons i Berta Pons/Assessorament escenogràfic:Mònica Quintana/Construcció de l'escenografia:Gege, Patuleco i Facundo/Disseny gràfic:Quim Marín/Fotografia:Quim Marín i Elisabeth Angelats/Producció i management:Fani Benages/Coproducció:3xtr3s i Brodas.

Amb la col.laboracií de Varium i Teatre Zorrilla i amb el suport del CoNCA(Generalitat de Catalunya). Patrocina:Montana.

www.brodas.es

La Companyia durà a terma una ACCIÖ a l'IES Dolors Mallafré. 

Durada: 85'

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Teatre Principal

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2020 Teatre Principal
Rambla Principal, 4 - 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS