Teatre Principal

Veure tota la programació
Programació > Temporada març-juny 2011 > Teatre

El alma se serena

Companyia Hongaresa de TeatrePreus: de 5,00 € a 15,00 €

Lloc: Teatre Principal

Comèdia. En castellà.

L'obra s'inspira en una locucció que es feia a Televisión Española durant els anys seixanta per tancar l'emissió diària. Després de l'últim programa, una veu greu deia:"el alma se serena", i acte seguit s'emetia música clàssica, amb la que sembla es buscava adormir l'ànima dels espanyols de l'època.

L'obra se situa a l'actual barri del Cabanyal de València. Els protagonistes són:una hostessa amb vertigen, un executiu a l'atur i una rellotgera cabaretera. Ells són els últims habitants d'una finca a punt de ser enderrocada que intenten salvar-la de l'especulació immobiliària, entre el soroll de les grues i els motors de Fórmula 1. En el transcurs de la comèdia, i a mesura que la situació és més desesperada, aquests tres nàufrags ens aniran mostrant els seus secrets i estratègies per tal de resistir contra les polítiques d'una ciutat que definitivament ha donat l'esquena als seus ciutadans.

Fitxa Tècnica 

Autors:lluïsa Cunillé i Paco Zarzoso/Actors:Lola López, Pep Ricart i Begoña Tena/Direcció:Paco Zarzoso/Ajudant de direcció:Fèlix Vilata/Escenografia:Damián Gonzañeves/Il.luminació:Toni Sancho/Vestuari, perruqueria i maquillatge:Josán Carbonell/So:Miguel Alarcón/Producció executiva:Lydia Garcia/Agraïments: Ximo Olcina, José Luis Serrano, Pdro M Segura, Deportes Roda i Gaes Centro Auditivo Puerto Sagunto/Col.laboren:INAEM(Instituto Nacional de las Artes Escènicas y de la Musica),TGV(Teatres de la Generalitat Valenciana), Ajuntament de Sagunt, Ajuntament de Badalona, Teatre Zorrilla de Badalona.

www.hongaresa.es

Abans de començar l'obra es representarà una breu peça teatral anomenada Paco e Isabel . Es tracta d'una breu sàtira sobre la classe política valenciana que forma part de l'obra Zero responsables. l'obra gira al voltant de l'accident de metro que va succeir a València l'any 2006.

I just abans de la representació d'El alma se serena´i dins el cicle de l'Escola de l'Espectador,  hi ha una introducció a l'espectacle a càrrec de Josep Lluís Sirera. 

Durada: 70'

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Teatre Principal

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2020 Teatre Principal
Rambla Principal, 4 - 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS