Teatre Principal

Temporada març - juny 2018

Veure tota la programació

Notícies

Guillem Albà i Clara Peya porten 'Pluja' a la Nau del Ferrocarril

06/06/2017

L'espectacle es podrà veure divendres i dissabte en dues sessions, i diumenge en una.

 

L'Auditori Eduard Toldrà ofereix aquest cap de setmana, a la nau del Museu del Ferrocarril, una proposta dins el Programa de Suport a la Creació de la Regidoria de Cultura: l'espectacle "Pluja", del vilanoví Guillem Albà amb Clara Peya.

"Pluja" es representarà en diverses sessions: divendres 9 de juny a les 21.30 i a les 23 h, dissabte 10 també a les 21.30 h i a les 23 h, i diumenge 11 a les 21.30 h.

 

L'espectacle, que es representarà a la Nau del Museu del Ferrocarril, no està recomanat per a menors de 12 anys.

 

"I vosaltres? Mai no us heu sentit petits?"

"Pluja" neix de l'amistat que uneix Clara Peya i Guillem Albà. Un espectacle que parla de la vulnerabilitat. De sentir-se petit. Unint la música de la pianista i compositora Clara Peya i les diferents disciplines de Guillem Albà (titelles, gest, teatre visual...), farem un viatge sensible i sincer, de la poètica a l'humor. Un espai petit, un aforament reduït. Petites accions. Petites notes musicals. Petites gotes de pluja. Un piano de mitja cua. Una grada. Un públic envoltant l'escena, molt a prop de l'acció. Atents als petits detalls. I la imaginació dels dos artistes jugant davant del públic. Cara a cara. Sense lloc als artificis, als trucs, a les falses llàgrimes. La Clara i en Guillem. Sincers, honestos, despullats. Tocant, ballant, mirant-se, cantant. Un espectacle íntim i proper.

 

La proposta s'emmarca en el Programa de Suport a la Creació de la Regidoria de Cultura de Vilanova i la Geltrú. En aquest marc, l'Auditori Eduard Toldrà va acollir la companyia el mes de juny de 2016 per a què pogués preparar el seu espectacle. Les residències són una de les línies del Suport a la Creació, aprofitant que els equipaments de la ciutat són espais actius i vius que permeten una interacció amb els creadors també al llarg del procés creatiu, i que són espais equipats tècnicament perquè les companyies i formacions professionals o en vies de professionalització i de creació puguin disposar-ne, per a determinats projectes de la seva trajectòria artística, per tal de crear i assajar noves produccions. 

 

En l'acte de presentació de la temprada d'arts escèniques, l'actor vilanoví explicava que "amb la pianista Clara Peya ens admirem molt, i volíem fer alguna cosa junts. Ha estat un procés molt llarg, d'un any, i l'hem gaudit molt. Volíem crear un espectacle íntim, proper a la gent. El vam estrenar al festival Temporada Alta, i inclou titelles, i un piano de cua a l'escenari".

 

Clara Peya ha estat nominada finalista als Premios Max 2017 en la categoria de millor composició musical, i l'espectacle també ha rebut el Premi Drac d'Or a la Innovació a la 28a Fira de Titelles de Lleida.

 

Les entrades es poden comprar a www.auditoritoldra.cat 

 

 


Enllaç a http://surtdecasa.cat/penedes/espectacles/entrevista-guillem-alba-sobre-pluja
Enllaç a http://www.auditoritoldra.cat/585/8/altres-musiques/guillem-alba-i-clara-peyaNotícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Teatre Principal

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2018 Teatre Principal
Rambla Principal, 4 - 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS