Teatre Principal

Temporada març - juny 2018

Veure tota la programació

Notícies

EL DOCUMENTAL DEL MES I CICLE GAUDÍ DEL MES DE JUNY

09/06/2017

Dimecres 14 de juny a les 20.30h dins EL CICLE EL DOCUMENTAL DEL MES es podrà veure "Tots els governs menteixen", en versió original subtitulada en català. 
"Tots els governs menteixen" posa cara i dóna veu als noms que hi ha darrere temes tan espinosos com el cas Snowden, les fosses comunes a la frontera amb Mèxic, la violació del dret a la intimitat dels ciutadans. Glenn Greenwald, Jeremy Scahill, Amy Goodman i Michael Moore, entre d'altres, ofereixen el seu testimoni en un documental produït per Oliver Stone. 

Dijous 15 de juny a les 20.30h dins el CICLE GAUDÍ DE CINEMA es projectarà la pel·lícula "El guardián invisible", dirigida per Fernando González Molina. El film és una adaptació cinematogràfica de la primera novela de la Trilogía del Baztán de Dolores Redondo.
Als marges del riu Baztán, a la vall de Navarra, apareix un cos nu d'una adolescent en unes circumstàncies que el relaciona amb un assassinat succeït un mes enrere. La inspectora Amaia Salazar dirigeix la investigació que la farà tornar al poble d'Elizondo, on va créixer i del que ha intentat fugir tota la seva vida. 

Preu entrades:
Documental del Mes: 3 euros. Gratuït pels socis de Sala 1. 
Cicle Gaudí: 4,50 euros. 3 euros carnet jove, socis Sala 1, aturats, jubilats i + 65 anys, alumnes de català per adults participants en el programa de Voluntariat per la Llengua. Club La Vanguardia 2x1. 

Venda entrades:
30 minuts abans a la taquilla del Teatre Principal o al web www.elprincipal.cat

 

 

Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Teatre Principal

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2018 Teatre Principal
Rambla Principal, 4 - 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS