Teatre Principal

Temporada març - juny 2018

Veure tota la programació

Notícies

La programació 'Escena' avança algunes de les propostes de la propera temporada

26/07/2017

Artistes com la cantant Dolo Beltran o els actors Pere Arquillué, Clara Segura, David Selvas i Ramon Madaula trepitjaran els escenaris de la ciutat la temporada setembre 2017 - gener 2018.

El 15 de setembre, a les 20h, es presenta al Teatre Principal la nova temporada Escena, que inclou els espectacles d'arts escèniques i les propostes d'arts visuals a la ciutat de setembre a gener.

Abans, però, us fem un avançament de la programació de la temporada, destacant algunes de les propostes més interessants per anar fent boca.

Arts visuals 

Així, el Centre d'Art contemporani La Sala acollirà, del 22 de setembre fins al 5 de novembre, l'exposició "Un món paral·lel", comissariada per Joan Fontcuberta i produïda per l'Espai d'Arts Roca Umbert de Granollers.

Nou artistes exploren qüestions de percepció i representació virtual de la realitat a través del Google Street View, una eina que ha generat un nou territori de recerca conceptual i de creativitat generant nombrosos projectes d'artistes contemporanis.

Del 27 d'octubre fins al 7 de gener de 2018 també es podrà veure a La Sala l'exposició "Disseny gràfic, un ofici de pensament aplicat segons Josep Pla-Narbona". Els comissaris són Raúl Ramos i David D'Eboli, que l'organitzen en el marc del Blanc Festival. Amb la voluntat de continuar difonent l'art del disseny a la ciutat, i en el marc del programa de Suport a la Creació Singulart, enguany Vilanova recuperarà la vinculació amb el Festival Blanc. Amb la complicitat i la participació del Festival, el Centre d'Art Contemporani La Sala durà a terme diverses activitats.

Arts escèniques 

Pel que fa a Teatre, el 22 d'octubre el Principal acollirà la representació de "La Treva", de La Brutal, amb Clara Segura, David Selvas i Ramon Madaula. Un text intel·ligent que convida a reflexionar entre la ironia, l'humor i l'amor, sobre les decisions que prenem en la vida i que marquen el nostre futur.

El 2 de desembre és el torn d'"Art", amb Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva. Una comèdia intel·ligent sobre l'art i el valor de l'amistat. El gran èxit de la dramaturga francesa Yasmina Reza és una de les comèdies contemporànies més traduïdes i que més s'ha representat per tot el món, captivant milers d'espectadors.

El 12 de gener de 2018 arriba "E.V.A.", de les T de Teatre, al Teatre Principal. La companyia celebra amb aquesta obra 25 anys sobre els escenaris. Estrenada al Festival Grec de Barcelona d'enguany. Després d'abordar temes com la maternitat, el sexe, les crisis generacionals i la pràctica escènica, el dolor serà el protagonista d'aquesta obra.

La música també pren protagonisme aquesta nova temporada. Així, el 15 de desembre Las Migas presenten "Vente Conmigo" a l'Auditori Eduard Toldrà. El darrer disc d'aquestes representants de la cançó mediterrània, produït per Josemi Carmona, incorpora tocs llatins i electrònics que difereixen dels seus anteriors àlbums.

I ja el 20 de gener, Dolo Beltran presenta "Copilotos", on s'estrena en solitari amb un projecte on ha abocat tota la seva passió i talent. Un nou vehicle musical de pop electrònic i guitarrer, en el que ha compost totes les cançons buscant l'equilibri entre les ganes de ballar i les ganes d'explicar històries.

L'acte de presentació de la nova temporada d'arts escèniques i visuals es farà divendres 15 de setembre a les 20 h al Teatre Principal, quan es desvetllarà la resta de la programació, amb un espectacle amb guió i direcció de Pau Escribano, interpretat per TRACART, i dirigits per Montse Obrador. L'acte, gratuït, inclourà actuacions, una copa de cava i altres sorpreses.

A partir del dissabte 16 de setembre a les 11h, s'obrirà la venda d'abonaments per internet i a les taquilles del Teatre Principal simultàniament. L'horari de les taquilles és dissabte 16 d'11 a 14 h i de 17 a 20 h, i diumenge 17 d'11 a 14 h.

I a partir del dissabte 23 de setembre a les 11 h començarà la venda d'entrades també per internet i a taquilles del Teatre Principal simultàniament. L'horari de les taquilles serà dissabte 23 d'11 a 14 h i de 17 a 20 h, i diumenge 24 d'11 a 14 h.

Bon estiu! ens retrobem el setembre! 

Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Teatre Principal

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2018 Teatre Principal
Rambla Principal, 4 - 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS