Teatre Principal

Temporada febrer - juny 2019

Veure tota la programaciˇ

Notícies

DIUMENGE 28 A LES 19 H TOLDR└ A 5 A L'AUDITORI

22/01/2018

El concert Toldrà a 5, que es va haver de suspendre el passat novembre per indisposició d'un dels membres del grup, es realitzarà el diumenge 28 de gener a les 19 h a l'Auditori.

 

Toldrà a 5 és l'estrena de l'adaptació de diverses cançons, per a quartet de corda i veu soprano, del compositor Eduard Toldrà. Els arranjaments d'aquestes cançons han estat elaborats expressament per a l'ocasió pel compositor i cantant Jordi Domènech.

Maria Lluïsa Muntada (soprano i comissària de l'Any Toldrà) en serà la veu i el Cosmos Quartet serà l'encarregat de la corda i, a més a més, d'aquests arranjaments, el quartet ens oferirà altres obres per a quartet de corda de Toldrà.

 

Les entrades es poden comprar a www.auditoritoldra.cat, el dissabte 27 de gener, de 17 a 20 h a la taquilla del Teatre Principal i el diumenge 28 de gener, des d'1 hora abans del concert a la taquilla de l'Auditori Eduard Toldrà.

 

  

El dijous 25 de gener, es farà la darrera sessió del cicle "Parlem de Música". David Puertas parlarà del concert que es podrà escoltar el dissabte 27 de gener a l'Auditori de Barcelona, a càrrec de l'OBC, sota la direcció de Diego Martín-Etxebarría. Sota el títol "La cinquena de Txaikovski i el 2n de Rakhmpaninov", l'activitat, gratuïta, es farà dijous 25 a les 21 h a l'Auditori. 

 

  

La temporada vinent d'arts escèniques i visuals a la ciutat es presentarà divendres 16 de febrer a les 20 h al Teatre Principal. L'acte de presentació del programa Escena març-juny 2018 estarà dirigit per Àlex D. Capo, amb guió de Susanna García Prieto. Serà un acte presentat per Dafnis Balduz, amb la participació del grup de teatre L'Escotilló Jove, del Círcol Catòlic, dirigit per Edu Roig.

L'endemà, dissabte 17 de febrer, començarà la venda d'abonaments a la taquilla del Teatre Principal i per Internet (d'11 a 14 h i de 17 a 20 h), i diumenge 18 de febrer, en el mateix horari, també es podran comprar entrades i abonaments.

 

 

 


Enllaç a http://www.auditoritoldra.cat/743/5/musica-classica/m-lluisa-muntada-i-cosmos-quartet/Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltr˙ Teatre Principal

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2019 Teatre Principal
Rambla Principal, 4 - 08800 Vilanova i la Geltr˙ (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS