Teatre Principal

Temporada febrer - juny 2019

Veure tota la programació

Notícies

Màscara d'Or 2018

02/02/2018

Màscarà d'Or 2018

El Carnaval ja és aquí! El dimecres 7 de febrer arriba la Màscara d'Or!
El dimecres previ al Dijous Gras té lloc la gala més esbojarrada del Carnaval de Vilanova i la Geltrú, la Màscara d'Or. En aquesta cerimònia s'entreguen les Màscara d'Or - també conegudes com "premis dels vídeos de Carnaval"- uns premis anuals concedits pel públic en reconeixement a la sàtira i a la  creativitat de les entitats vilanovines i els seus intèrprets, 

Durant la gala es projectaran  tots els vídeos que han realitzat les entitats, oferint claus per entendre el seu Arrivo, Coros o Vidalot, i preparant terreny de lluita lliure, mofes i reptes entre les entitats vilanovines. 

Tret d'inici  de la rauxa, la Pastanaga del Rei i del Carnaval!

Les entrades es podran comprar al web del Teatre Principal, el divendres  2 de febrer a partir de les 12h. Només es podran comprar 2 entrades per persona.

Des de l'organització es demana que es respectin les instal·lacions del Teatre i que no s'entri ni menjar ni beure. Enguany la gala serà més curta. S'hauran de deixar les motxilles al vestíbul del Teatre, i qui surti del Teatre durant la gala no podrà tornar a entrar,  

Les votacions d'aquest any seran per mòbil, es necessari descarregar l'aplicació Mentimeter. La votació per mòbil també la podran realitzar els espectadors que des de casa mirin la gala a través de Canal Blau. 

Us hi esperem!
Visca el Carnaval de Vilanova i la Geltrú!


 

 

Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Teatre Principal

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2019 Teatre Principal
Rambla Principal, 4 - 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS