Teatre Principal

Temporada febrer - juny 2019

Veure tota la programació

Notícies

Torna el Tots Dansen!

11/04/2018

Després de molts mesos de feina, aquest dijous 12 i divendres 13 d'abril es podrà veure el resultat final del Tots Dansen 2018; el projecte pedagògic que duem a terme amb el Mercat de les Flors i la Xarxa Transversal per tal d'apropar la dansa als joves de secundària. Els prop de 160 alumnes de 1r de Batxillerat de l'Institut Manuel de Cabanyes i de 1r de Batxillerat artístic de l'Institut Dolors Mallafré junt amb els seus professors, la ballarina-formadora Angi Mas i la coreògrafa Inés Boza han estat treballant gairebé mig any amb el projecte Tots Dansen.
 
L'estrena de les actuacions es faran al Teatre Principal en dues sessions, a les 20 h de dijous 12 i de divendres 13 d'abril. Les entrades, que costen 2 € anticipades i 4 € a taquilla, es poden comprar a www.elprincipal.cat. 
  
 
Aquesta és la quarta edició del Tots Dansen al Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú i el principal objectiu del projecte és el d'apropar el llenguatge del moviment i la dansa contemporània al públic jove. Aquest projecte pedagògic, adreçat a escoles d'ensenyament secundari es fa en col·laboració amb el Mercat de les Flors de Barcelona i amb el suport del consorci Transversal-Xarxa d'activitats culturals.

Tots Dansen s'articula mitjançant la formació al professorat d'educació física i d'arts escèniques d'educació secundària, a càrrec de la coreògrafa Inés Boza i la ballarina-formadora Angie Mas. El procés de creació coreogràfica que es comparteix entre alumnes i professors, amb la supervisió artística del coreògraf i de la ballarina, dona com a resultat final aquest espectacle de dansa contemporània.
 


Enllaç a http://www.canalblau.cat/els-instituts-manuel-de-cabanyes-i-dolors-mallafre-de-vilanova-repeteixen-a
Enllaç a http://www.elprincipal.cat/756/2/dansa/tots-dansenNotícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Teatre Principal

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2019 Teatre Principal
Rambla Principal, 4 - 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS