Teatre Principal

Temporada febrer - juny 2019

Veure tota la programació

Notícies

NOVA LLEI DE PROTECCIÓ DE DADES

24/07/2018

Benvolgudes, benvolguts,

Des del 25 de maig de 2018 és d'aplicació directa el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, relatiu a la protecció de dades personals.

El Teatre Principal i l'Auditori Eduard Toldrà utilitzen les vostres dades únicament per a la tramesa d'informació relativa a la programació estable dels equipaments escènics, al qual esteu subscrits.
 
Les comunicacions comercials que us enviem es fonamenten en el consentiment que ens vareu donar al seu dia per rebre informació de les activitats i promocions que el Teatre Principal i l'Auditori Eduard Toldrà puguin dur a terme. Les vostres dades mai han estat ni seran cedides a tercers.

Us informem que, en qualsevol moment, podeu exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició i limitació en el tractament de les vostres dades d'acord amb el que preveu el Reglament (UE) 2016/679 per escrit i indicant les dades personals a info@elprincipal.cat o bé a info@auditoritoldra.cat.

El responsable del tractament de les dades personals és l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú (plaça de la Vila núm. 8, 08800 Vilanova i la Geltrú).

Salutacions cordials.
 

Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Teatre Principal

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2019 Teatre Principal
Rambla Principal, 4 - 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS