Teatre Principal

Temporada febrer - juny 2019

Veure tota la programació

Notícies

Torna el cicle Contrapunt

29/10/2018

Aquest mes de novembre els concerts de proximitat es faran a la Gran Penya.

 

Els dissabtes 10 i 24 de novembre torna el cicle Contrapunt de música de petit format, de proximitat, interpretada per joves músics. Aquest cicle s'emmarca en el programa de suport a la creació SINGULART, impulsat per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. 

 

Es tracta de dos concerts, ubicats en un espai diferent de les anteriors edicions, un espai proper on intèrprets i públic estiguin a prop. 

En aquesta ocasió, els concerts es faran a la sala d'actes de la Societat Gran Penya, al número 52 de la rambla Principal. La novetat d'aquest Cicle Contrapunt és que és "amplificat", perquè les propostes presentades no seran en acústic, com en les passades edicions.

 

El primer concert serà el dissabte 10 de novembre a les 20 h amb AMAIA HERNÁNDEZ TRIO.

L'Amaia Hernández, cantant d'origen basc nascuda a Donosti i establerta a Vilanova i la Geltrú des de fa anys, s'ha format i treballat amb músics reconeguts dins el panorama jazzístic més actual.

Actualment combina el seu projecte personal de composició de temes propis amb un projecte de versions jazz i soul. En aquesta ocasió, acompanyada d'Antoni Olaf al piano i Nestor Busquets a la bateria, oferirà en format trio el concert "El principio del final".

 

El segon concert serà el dissabte 24 de novembre a les 20 h, amb ÁNGELA SOLER, que presentarà el seu treball "Puntos cardinales".

L'Ángela Soler és una cantautora alacantina que viu des de fa gairebé vint anys a Vilanova i la Geltrú. El seu primer treball, "No me basta", el va presentar a Barcelona Georges Moustaki, amb qui va actuar al Mercat de les Flors com a estrella convidada, juntament amb Paco Ibáñez i Maria del Mar Bonet. Les seves cançons parlen de l'amor i el desamor, de la turbulència dels sentiments. "Lágrimas de menta" va ser la seva segona publicació. També és autora d'un llibre de relats, "Donde me lleva el agua". Actualment és professora d'Història a CEA, New Haven University. 

 

Al final dels concerts s'oferirà una copa de vi per gentilesa de Mas dels clavers i la col·laboració de 12 D.O.'s.

 

Les entrades són limitades i no numerades, i es poden comprar al preu únic de 10€, i 5€ pels menors de 25 anys que ho acreditin amb el DNI, a través d'Internet a www.auditoritoldra.cat, cada dissabte de 17 a 20 h a la taquilla del Teatre Principal, i des d'una hora abans del concert a la Gran Penya. 

 

Més informació a www.auditoritoldra.cat, www.facebook.com/Auditoritoldra i Instagram @auditoritoldra


Arxiu adjunt en PDF

Enllaç a http://www.auditoritoldra.cat/887/6/musica-moderna/amaia-hernandez-trio
Enllaç a http://www.auditoritoldra.cat/888/6/musica-moderna/angela-soler

Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Teatre Principal

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2019 Teatre Principal
Rambla Principal, 4 - 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS