Teatre Principal

Temporada febrer - juny 2019

Veure tota la programació

Notícies

Aquest cap de setmana... Mala Broma i Amaia Hernández Trio

05/11/2018

Mala broma, una comèdia que posa al límit els seus protagonistes i el concert d'Amaia Hernández Trio, en el marc del cicle Contrapunt, són les propostes d'aquesta cap de setmana.

 

El divendres 9 de novembre a les 20:30 h, el Teatre Principal ens oferirà l'espectacle Mala broma de JORDI CASANOVAS i interpretada per ANNA SAHUN, ERNEST VILLEGAS I ÒSCAR MUÑOZ. 

 

Dos antics amics es retroben després de vint anys. Quan eren joves, presentaven plegats un programa radiofònic d’humor. Ara un d’ells ja ha triomfat com a humorista però l’altre ha fracassat com a periodista.

Els dos fan una juguesca al voltant d’un tema que els apassiona: els límits de l’humor. Serà capaç el periodista de fer la broma més forta que pugui imaginar a la seva dona? 

 

Comèdia, drama, tragèdia, enveja, desconfiança, amor, humor, pederàstia,

desigualtat de gènere, frustració, angoixa, xantatge i topall

sobre fins on poden arribar segons quines bromes pesades...

 

ES POT FER BROMA DE TOT?

QUINS SÓN ELS LÍMITS DE L’HUMOR?

DE QUÈ NO ES POT FER MAI BROMA?

DE QUI NO ES POT RIURE MAI?

... QUAN LA BROMA SURT MALAMENT, L’HUMOR TAMBÉ POT MATAR.

 

Això si, la diversió està assegurada!

 

El dissabte 10 de novembre, a les 20 h a la sala d'actes de la Gran Penya (rambla principal, 52) AMAIA HERNÁNDEZ TRIO, una formació creada per AMAIA HERNÁNDEZ (a la veu), ANTONI OLAF (al piano) i NESTOR BUSQUETS (a la bateria), ens presentarà el seu concert El principio del final. 

 

Amaia Hernández, cantant d’origen basc nascuda a Donosti i establerta a Vilanova i la Geltrú des de fa anys, s’ha format i treballat amb músics reconeguts dins el panorama jazzístic més actual.

Actualment combina el seu projecte personal de composició de temes propis amb un projecte de versions jazz i soul. En aquesta ocasió, acompanyada d’Antoni Olaf (piano) i Nestor Busquets (bateria) ens oferirà en format trio el concert El principio del final.

 

L’Amaia ens presenta en aquesta edició de Contrapunt un repertori ple de sensibilitat, vitalitat alhora que passional, característiques que defineixen a l’artista i a la seva posada en escena. L’artista viu la música des de les emocions i les vivències; les seves cançons ens parlen d’això, de com conviure amb l’exterior sense perdre la teva ànima, d’adaptar-te al que és inesperat, de deixar-te sorprendre, de conviure amb el teu tempo, i sobretot a gaudir el viatge de la vida des de l’autenticitat. Tot això l’ha portat a explorar la consciència corporal i auditiva per acostar la música a una escolta activa des de les percepcions.

Un repertori amb temes propis, temes clàssics, temes poc coneguts, temes jazzístic... 

 

Les entrades es poden comprar a travès de les webs www.elrpincipal.cat o www.auditoritoldra.cat, el dissabte de 17 a 20 h a la taquilla del Teatre Principal i des d'una hora abans del concert a la mateixa Gran Penya.

 

 

 

 


Enllaç a http://www.elprincipal.cat/839/1/teatre/mala-broma-de-jordi-casanovas
Enllaç a http://www.auditoritoldra.cat/887/6/musica-moderna/amaia-hernandez-trio

Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Teatre Principal

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2019 Teatre Principal
Rambla Principal, 4 - 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS