Teatre Principal

Temporada febrer - juny 2019

Veure tota la programació

Notícies

El Cor Isquione està d'aniversari! 25 anys fent música!

20/12/2018


 
El Cor Isquione i Bitxac celebra el seu 25è aniversari amb el Gloria i Magnificat de Vivaldi, juntament amb Vespres d'Arnadí.
 
"Amb aquest concert que avui us oferim volem celebrar que fa 25 anys que cantem junts i que durant aquest temps hem anat construint un petit projecte musical amb vocació de ser d’àmbit comarcal en el qual ja han participat més d’un centenar de persones. Algunes hi som des del primer dia i d’altres s’hi han anat incorporant o hi han estat només de passada. Totes, junt amb el seu inseparable company de viatge el Cor Bitxac de St. Pere de Ribes, han contribuït a fer-lo possible amb la seva dedicació, esforç i compromís.
 
 
El cor Isquione, com gairebé tots els cors, és el fruit de la trobada casual de persones atretes pel gust de la música i del cant. Persones que procedeixen de sensibilitats diverses, de mons professionals i personals també molt diferents i que aporten al conjunt una riquesa humana enorme. Més enllà de les partitures i les hores d’assaig, en aquests 25 anys hem compartit discretament tot allò que forma part de les nostres vides privades i que contribueix a crear lligams difícils de desfer. Això també el fa especialment valuós i interessant.  
 
Vespres d’Arnadí és un dels regals més preuats del nostre aniversari. Per segona vegada tenim l’oportunitat de gaudir treballant amb aquesta formació de reconeguda trajectòria en el camp de la interpretació de la música antiga". Cor Isquione
 
 
El concert s'oferirà dues vegades, la primera ocasió per sentir-lo serà el dissabte 22 de desembre a les 20:30h, i qui no hi pugui assistir el diumenge 23 a les 19h tindrà una segona oportunitat. El preu de les entrades és de 15€ anticipada i 17€ el mateix dia del concert, des d'una hora abans, a la taquilla de l'Auditori Eduard Toldrà.

 
Aquest concert forma part del programa de SUPORT A LA CREACIÓ, SINGULART de la Regidoria de Cultura.
 
 
 
Aprofitem per recordar-vos les següents activitats:
 
- Diumenge 23 de desembre a les 17h al Teatre Principal: Petit Cineclub Sala1, projecció solidària de Nadal "La malvada guineu ferotge".
- Dimecres 26 de desembre a les 19h a l'Auditori Eduard Toldrà: Concert de Sant Esteve, a càrrec de la Camerata Eduard Toldrà i l'Orquestra Simfònica Mestre Montserrat, sota la direcció de Xavier Pagès-Corella.
- Dissabte 29 i diumenge 30 de desembre a les 18h al Teatre Principal: "Saturnàlia". Circ d'hivern a Vilanova i la Geltrú, a càrrec del CAC Saltimbanqui de Vilanova i la Geltrú.
 
 


Enllaç a http://www.auditoritoldra.cat/892/5/musica-classica/cor-isquione-i-orquestra-barroca-vespres-darnadiNotícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Teatre Principal

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2019 Teatre Principal
Rambla Principal, 4 - 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS