Teatre Principal

Temporada febrer - juny 2019

Veure tota la programació

Notícies

Ja podeu consultar la temporada ESCENA febrer-juny 2019

22/01/2019

AQUEST DIVENDRES 25 de GENER a les 20h, al Teatre Principal, us esperem a l'ACTE DE PRESENTACIÓ de la nova temporada. La presentació anirà a càrrec de la periodista de TV3 Anna Poch. A més a més de conèixer de primera mà tots els espectacles, concerts i exposicions, podrem gaudir d'alguns tastets de la programació com ara l'actuació de l'Anna Roig i de la Jove Cia de Dansa Little Broadway, sorteig d'entrades i alguna sorpresa més. 

La nova temporada d'arts escèniques, música, arts visuals i cinema a Vilanova i la Geltrú comptarà amb més de 100 activitats. Pels escenaris vilanovins hi passaran grans noms de l'escena del país i també les produccions del programa de suport a la creació.  

Les activitats escèniques i plàstiques es poden agrupar en cinc àmbits. Produccions de gran i mitjà format amb grans noms de l'escena i les arts visuals del país. Un exemple és La importància de ser Frank, d'Oscar Wilde, que es podrà veure el dissabte, 9 de febrer. Aquesta producció del Teatre Nacional i La Brutal, dirigida per David Selvas, va guanyar tres Premis Butaca 2018 o el nou projecte d'Anna Roig & Àlex Cassanyes Big Band Project que es podrà escoltar el diumenge 10 de febrer a l'Auditori Eduard Toldrà. 

En la línia de suport a la creació (Programa SINGULART) mencionar l'exposició "Façanes, peixeres i un conte ....", de Iakaré, del 15 de febrer al 3 de març, l'obre "Auténtica" de l'actriu vilanovina Nur Aiza o els concerts de Vidal Soler i Liam Martínez en el marc del cicle Contrapunt. 

El treball amb associacions i escoles de la ciutat és el tercer àmbit de la programació, que busca posar en relleu projectes acadèmics. Aquí hi trobarem projectes com el Cantem! i Tots dansen.

La programació familiar Petita Escena també porta noves propostes pels mesos vinents, amb els espectacles programats per La Xarxa Vilanova i els espectacles familiars del Teatre Principal i l'Auditori Eduard Toldrà. 

A més dels espectacles i exposicions la programació va acompanyada d'una sèrie d'activitats complementàries com són l'Escola de l'espectador, les xerrades postfunció amb les companyies, el Parlem de música, les visites comentades a les exposicions i tallers i trobades amb artistes.

El detall de la programació es donarà a conèixer aquest divendres, a partir de les 20 h al Teatre Principal, en un acte presentat per la periodista Anna Poch, i que comptarà amb la participació d'alguns dels protagonistes de la nova temporada. Us hi esperem!

 

VENDA D'ABONAMENTS

Dissabte 26 de gener
A partir de les 11h per Internet
A taquilles del TEATRE PRINCIPAL d'11 a 14 h i de 17 a 20 h 

VENDA D'ENTRADES 

Diumenge 27 de gener
A partir de les 11h per Internet
A taquilles del TEATRE PRINCIPAL d'11 a 14 h i de 17 a 20 h 

 

Per a més informació:

www.elprincipal.cat
www.auditoritoldra.cat
www.lasalavng.cat 

A les xarxes socials dels tres equipaments: Instagram, Facebook i Youtube 

 


Enllaç a http://www.elprincipal.cat
Enllaç a http://www.auditoritoldra.cat

Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Teatre Principal

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2019 Teatre Principal
Rambla Principal, 4 - 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS