Teatre Principal

Temporada febrer - juny 2019

Veure tota la programació

Notícies

"El chico de la última fila" arriba a Vilanova i la Geltrú

13/03/2019


"El chico de la última fila", de Juan Mayorga, un dels autors contemporanis més importants a nivell estatal, text guardonat amb un premi Max i un repartiment de luxe amb tres vilanovins: Sergi López, Arnau Comas i Anna Serrano, estarà dissabte 16 de març a les 18 i 21h el Teatre Principal.

 
Un professor de literatura d’un institut es desespera corregint les redaccions dels seus alumnes fins que arriba a la d’aquell noi silenciós que sempre seu a l’última fila. L’impuls i l’afilada capacitat d’observació que transmet el text li despertaran contradiccions, somnis i velles frustracions. Des d’aquest moment, entre l’alumne prodigi i el seu professor sorgirà un vincle tan intens com perillós. Una estranya relació que acabarà en una espiral perversa de fascinació, erotisme i expectatives irrefrenables.

En paraules de Juan Mayorga: “El chico de la última fila es una obra sobre maestros y discípulos; sobre padres e hijos; sobre personas que ya han visto demasiado y personas que están aprendiendo a mirar. Una obra sobre el placer de asomarse a las vidas ajenas y sobre los riesgos de confundir vida y literatura. Una obra sobre los que eligen la última fila: aquella desde la que se ve todas las demás.”
 

El DIVENDRES 15 DE MARÇ A LES 20h, us oferim una xerrada amb SERGI LÓPEZ i ARNAU COMAS actors vilanovins de l'obra EL CHICO DE LA ÚLTIMA FILA, de Juan Mayorga, que podrem veure al Principal l'endemà, dissabte 16 de març a les 18h i 21h.
 
La xerrada, que serà conduïda per la periodista Teresa Bruna del Recomana.cat, ens permetrà conèixer aquesta interessant obra de Mayorga, així com el seu procés de creació i direcció d'Andrés Lima.
 
Les últimes entrades de l'espectacle es poden comprar per Internet a www.elprincipal.cat o el mateix dissabte, si en queden disponibles, a partir de les 17h.
 
 
 
Altres activitats de la programació Escena d'aquesta setmana:
 

- Dimecres 13 de març, a les 20:30h al Teatre - Documental del Mes: Bobbi Jene

- Dijous 14 de març, a les 19h al Teatre - Projecte Buchenwald de l'Amical de Mauthausen: Lacombe Lucien

- Diumenge 17 de març, a les 19h a l'Auditori Eduard Toldrà - "Els colors del mar" amb Veus-Cor Infantil Amics de la Unió, Gemma Humet i 5 músics liderats per Eduard Iniesta.
 
 
Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Teatre Principal

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2019 Teatre Principal
Rambla Principal, 4 - 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS