Teatre Principal

Temporada febrer - juny 2019

Veure tota la programació

Notícies

Alba Carmona ens presenta el seu projecte personal

08/04/2019

El dissabte 13 d'abril a les 21 h, l'Alba Carmona, estudiosa de la música d'arrel i que s'ha mogut durant anys entre els sons de les músiques populars i de les músiques modernes, ens presentarà el seu últim disc, a l'Auditori Eduard Toldrà.

 

Quan parlem de l'Alba Carmona segurament ens ve al cap Las Migas però, des de principis de l'any passat, la vocalista d'aquesta formació, va decidir deixar el grup per iniciar un projecte personal, un disc en solitari, que porta per títol el seu mateix nom Alba Carmona. "Ahora la vida me lleva por otro camino. Un camino musical en el que tengo puesto todo mi corazón y cariño".

Les experiències al llarg de 18 anys en la música, el pas del temps i les emocions de la seva recent maternitat li han provocat la necessitat d'expressar-se, per primera vegada, amb veu pròpia.

 

Alba Carmona és un disc amb temes compostos, quasi íntegrament, per ella i produïts per Jesús Guerrero. 

 

Les entrades es poden comprar per Internet a www.auditoritoldra.cat, el dissabte de 17 a 20 h a la taquilla del Teatre Principal i de 20 a 21 h a la taquilla del mateix Auditori.

 

Dijous 11 d'abril a les 21 h una nova sessió del Parlem de música. En aquest cas, serà la projecció del documental TRIP TO ASIA. LA RECERCA DE L'HARMONIA. 

 

Un documental de Thomas Grube que ens ofereix una excursió musical amb imatges fascinants acompanyades de l’entusiasme, la solitud, l’exigència i la pressió per arribar a la perfecció en l’execució musical. Un viatge al cor d’Àsia d’una de les millors orquestres del món, l'Orquestra Filhàrmonica de Berlín i Sir Simon Rattle.

En acabar obrirem un fòrum conduït per membres de l’Associació Musical Eduard Toldrà.

Aquesta activitat és gratuïta. 

 

Divendres 12 d'abril a les 20 h la Banda de música Mestre Montserrat i Oxfam Intermón Vilanova i la Geltrú ofereixen un concert benèfic.

 

Oxfam Intermón, és una ONG experta en aigua i sanejament. A través de la seva resposta humanitària ha atès més de 15 milions de persones en tasques de subministrament d'aigua, sanejament i higiene. 

 

Els diners de la venda d’entrades es destinarà íntegrament al subministrament de kit de rentat de mans amb el que salvar la vida de centenars de nenes i nens. Les diarrees són la causa del 40% les morts a la fase aguda d'una emergència, el 80% de les quals es dóna entre nenes i nens menors de dos anys. El senzill acte de rentar-se les mans amb aigua i sabó, pot reduir el risc de malalties diarreiques en gairebé la meitat.

 

Més de 2.100 milions de persones a tot el món no tenen encara accés a aigua potable a casa seva, sobretot a les zones rurals, i són les dones les més perjudicades per aquesta situació. A més, 1.000 nenes i nens moren al dia a causa de l'aigua en mal estat, la manca de sanejament o una higiene inadequada.

 

Les entrades es poden comprar a la botiga Oxfam Intermón (plaça dels Cotxes, 3). O des d'una hora abans del concert al mateix Auditori, si en queden disponibles. 

 

 

 


Enllaç a http://www.auditoritoldra.cat/939/8/altres-musiques/alba-carmonaNotícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Teatre Principal

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2019 Teatre Principal
Rambla Principal, 4 - 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS