Teatre Principal

Veure tota la programació

Notícies

Propers concerts a l'#auditoritoldra

13/11/2019

 

Dissabte 16 de novembre a les 21 h a l'Auditori Eduard Toldrà, el grup de powerpop del Barri de Mar, formada per Llorenç Orriols, Marc Bala, Roger Ribera i Sergi Rigol, presentarà, sota el títol "Gràcies per acompanyà'ns", el seu segon treball discogràfic "L'amic mecànic" produït, pel també, músic vilanoví Vidal Soler.

 

La banda presentarà un show únic i irrepetible a la mateixa ciutat que els ha vist néixer, créixer i caminar de banda a banda per Santa Madrona. Mareta Bufona ens brindarà “Gràcies per acompanyà’ns!”, un espectacle sense pirotècnia però amb bones dosis de vinagre de proximitat. Sonaran tots els hits de la seva discografia, especialment del cançoner de “L’amic mecànic” (Bones Festes, 2019), el seu flamant nou disc. En definitiva, un sentit homenatge a la seva petita ciutat i un gran poble de mala mort. 

 

"L'amic mecànic" oferirà deu nous temes, seguint la filosofia del seu àlbum de debut "Vine el camp" (2017). Aquest nou disc va ser gravat, fa uns mesos, al mateix Auditori Eduard Toldrà, i asseguren que les lletres i composicions de les cançons estan més treballades, gràcies a l'acompanyament que han tingut de Vidal Soler, com a productor.

 

Les entrades es poden comprar a través d'Internet a www.auditoritoldra.cat, dissabte de 17 a 20 h a les taquilles del Teatre Principal i des d'una hora abans del concert, a les taquilles de l'Auditori.

 

Divendres 29 i dissabte 30 de novembre, el compositor i músic, Marc Parrot, ens oferirà "Refugi", un treball molt personal i íntim, amb un format molt proper. L'espectacle s'oferirà dins d'una iurta, una petita carpa de circ, ubicada a la plaça de les Neus, en la que músics i públic es fusionen en l'espai, per vuire aquesta experiència músical. 

Jugant amb els contrastos sonors i l’experimentació, Lluís Cartes i Dani Ferrer acompanyen a Marc Parrot, per acabar de vestir amb senzillesa cançons essencials que configuren un moment de refugi únic. 

 

L'espectacle s'oferirà en 3 sessions, una primera el divendres 29 a les 21 h, una segona, el dissabte 30 a les 18 h i una tercera, el dissabte a les 21 h. Les entrades es poden comprar a través d'Internet a www.auditoritoldra.cat, els dissabte de 17 a 21 h a les taquilles del Teatre Principal i el mateix dia del concert des d'una hora abans de cada sessió, també a les taquilles del Teatre Principal.

 

El dissabte 30, a les 12 h, gràcies a la col·laboració de Patates Piqué, podrem gaudir d'una Trobada vermut, amb Marc Parrot.

"Vine a fer el vermut amb Marc Parrot i Patates Piqué" és una activitat complemntària, en la que tindrem l'oportunitat de parlar amb Marc Parrot sobre la seva carrera musical, els seus projectes i tot allò que ens vingui de gust.

Aquesta activitat és gratuïta, pero té places limitades i cal reserva prèvia a info@auditoritoldra.car

 

Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Teatre Principal

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2020 Teatre Principal
Rambla Principal, 4 - 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS