Teatre Principal

Veure tota la programació

Notícies

Arriba una nova temporada Escena a Vilanova i la Geltrú

17/12/2019


 
Estem a les portes del Nadal, i tenim moltes ganes d’explicar-vos la programació Escena que estem preparant per a la temporada febrer-juny 2020. És per això, que volem avançar algunes de les propostes que ja tenim a punt i comunicar-vos la data de l’acte de presentació i els dies de venda d’abonaments i entrades. A més a més, recordar-vos, que si aquests dies voleu regalar cultura, podeu comprar, els nostres tiquets regal i REGALA ESCENA. 
 
Teatre Principal
La temporada començarà el 29 de febrer, al Teatre Principal, amb La Rambla de les Floristes, una producció del TNC, sobre un dels clàssics del teatre català. 
Seguint al Teatre Principal, el 17 de maig, podrem gaudir de Trama, l’últim treball coreogràfic de la coreògrafa Roser López Espinosa.  Precisió, delicadesa i elements acrobàtics defineixen aquest nou treball, que s’emmarca en el Pla d’Impuls de la Dansa-Gira Nacional de Dansa de la Generalitat de Catalunya. 
I el mateix mes de maig, però el dia 23, Bruno Oro i clara Segura, presentaran Cobertura, una comèdia sobre l’amor i desamor, l’èxit i el fracàs.
 
Auditori Eduard Toldrà
El 14 de març, la Clara Peya, acompanyada de la seva banda, presentarà el treball Estómac, un treball que combina els sons del jazz, el rap, el pop i l’electrònica amb un important manifest feminista, amb el que busca desconstruir la idea de l’amor romàntic. 
I el 3 d’abril, en el marc del 40è FIMPT, que enguany tindrà lloc del 10 al 12 de juliol, el cantautor Javier Ruibal, presentarà Paraísos Mejores. Javier Ruibal, Premio Nacional de Músicas Actuales 2017 i recentment nominat a Millor Cançó Original en els Premis Goya 2020 amb el tema Intemperie, escrit per la pel·lícula  Intemperie de Benito Zambrano, i interpretat a la pel·lícula per Silvia Pérez Cruz, ja va ser a Vilanova i la Geltrú l’any 1999, també en el marc del FIMPT. 
 
La Sala
Pel que fa a la programació de La Sala, del 13 de març al 3 de maig, a la sala de les columnes, es presentarà Armand Cardona Torrandell: Retaules de les gents, barcos, màquines, gats. 1956-1959, una selecció d’obres de l’artista vilanoví, que ens transportarà a l’època esmentada, entre 1956 i 1960. És una rememoració de les primeres manifestacions públiques d’Armand Cardona com a pintor. Les obres que es mostren pertanyen a col·leccions de Vilanova, amb una aportació destacada de la família de l’artista.
I del 27 de març al 14 de juny de 2020, a la sala de les voltes, Elogi del malentés, una exposició itinerant del Programa d’Arts Visuals de l’Oficina de Difusió Artística (ODA) de la Diputació de Barcelona, i en col·laboració amb els municipis que l’acullen, comissariada per Joana Hurtado Matheu, en la que 14 dones artistes destapen els malentesos que hi ha darrere de la quotidianitat.

Això només és un avanç de la temporada que ens espera; així que, si voleu descobrir tot el que tenim preparat, us convidem a l’ACTE DE PRESENTACIÓ, el diumenge 26 de gener, a les 18 h al Teatre Principal. 
 
La VENDA D'ABONAMENTS serà el dissabte 1 de febrer, a partir de les 11 h per Internet i fins a les 14 h i de 17 a 20 h a la taquilla del Teatre Principal. I la VENDA D'ENTRADES, el diumenge 2 de febrero, en el mateix horari.
 Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Teatre Principal

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2020 Teatre Principal
Rambla Principal, 4 - 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS