Teatre Principal

Veure tota la programació

Notícies

Anem tancant la temporada ESCENA

10/01/2020

El mes de gener 2020 segueix ple d'activitat cultural, i continuem amb la temporada setembre 2019 - febrer 2020.

 

Avui, divendres 10 de gener, a les 21 h al Teatre Principal Abans que es faci fosc, un espectacle que ens convida a fer un viatge pel cosmos i a la vegada un viatge interior, en el que la protagonitza, l'actriu Míriam Iscla, intenta buscar-se a si mateixa. 

 

Diumenge 12 de gener, a les 19 h a l'Auditori Eduard Toldrà la Banda de Música Mestre Montserrat ens oferirà el Concert de Festa Major d'hivern: Els Tres Tombs.

 

El diumenge 19 de gener, a les 18 h, a l'Auditori Eduard Toldrà la Companyia Roger Canals ens oferirà l'espectacle Viatjazz a Nova Orleans, el bressol del jazz clàssic. Molt més que un concert, un viatge explosiu, per xics i grans que ens permetrà conèixer i gaudir d'aquest gènere musical. 

 

El dissabte 25 de gener, a les 19 i 21 h, al Teatre Principal, el jove actor vilanoví Àlex Pereira ens presentarà l'espectacle Diu el nen que ha vist un cérvol, una reflexió sobre les pors dels nens i com ens afecten als adults. 

 

El dijous 30 de gener, a les 21 h, a l'Auditori Eduard Toldrà David Puertas ens parlarà sobre la Cinquena de Beethoven, que es podrà escoltar al concert de l'OBC, el divendres 31 de gener, a l'Auditori de Barcelona.

L'Associació Musical Eduard Toldrà gestiona un servei de bus i entrades per anar a aquest concert. Per a més informació: secretaria@camerataeduardtoldra.cat

 

I el dissabte 1 de febrer, a les 21 h, a l'Auditori Eduard Toldrà tancarem la temporada amb la cantaora Mayte Martín i el seu nou espectacle  Memento.

 

Us recordem que el diumenge 26 de gener, a les 18 h, al Teatre Principal hi haurà l'Acte de presentació de la nova temporada Escena. 

 

 

 

Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Teatre Principal

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2020 Teatre Principal
Rambla Principal, 4 - 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS