Teatre Principal

FESTA MAJOR 2020

Veure tota la programació

Notícies

ATENCIÓ! RETORN DE TOTES LES ENTRADES. TAQUILLA DEL TEATRE OBERTA!

02/07/2020

S’amplia el termini de DEVOLUCIÓ DE TOTES LES ENTRADES de la temporada de febrer a juny del Teatre Principal i l’Auditori Eduard Toldrà. LES ENTRADES, dels espectacles de març a juny, NO SERAN VÀLIDES  per la propera temporada de tardor-hivern!

 

Excepcionalment s’ha habilitat la taquilla del Teatre Principal TOTS ELS DISSABTES des de finals de MAIG, JUNY, JULIOL I L'1 D'AGOST pel RETORN DE TOTES LES ENTRADES DE LA TEMPORADA FEBRER-JUNY 2020, només per les adquirides a les taquilles.

 

A causa de la Covid-19 es va haver d'ajornar la programació d'arts escèniques i música del Teatre Principal i l'Auditori Eduard Toldrà a la propera temporada i al 2021. Degut a la dificultat de poder preveure, quan i de quina manera es podran obrir els equipaments escènics i amb quins aforaments, s’ha decidit retornar l’import de totes les entrades comprades. La devolució de l’import de totes les entrades, ens permet plantejar per a la tardor una nova temporada adaptada a les mesures sanitàries corresponents.

 

On i quan?

Dissabte de juny, juliol i 1 d'agost de 2020.

- De 17 a 20h a la taquilla del Teatre Principal. 

 

Com es retornaran els imports?

- Entrades comprades a Internet: devolució feta de forma automàtica a la targeta amb la que es va fer la compra.

- Entrades comprades a taquilles: sol·licitar devolució els DISSABTES a la taquilla del Teatre Principal.

1. Per les entrades pagades a taquilla amb targeta, s'ha de passar per les taquilles del teatre amb les entrades originals i la targeta amb la que es va fer el pagament a les taquilles.

2. Les entrades pagades a taquilla amb metàl·lic s'ha de fer de la següent manera: 

- Presentant el formulari d’autorització de transferència bancària omplert i segellat pel banc o presentant el certificat de titularitat del compte bancari, juntament amb les entrades en paper a la taquilla del Teatre.

 

- Un cop entregat a taquilles el formulari d'autorització de transferència bancària omplert, segellat, juntament amb les entrades originals impreses, l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ingressarà al número de compte bancari indicat, l’import a retornar.

Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Teatre Principal

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2020 Teatre Principal
Rambla Principal, 4 - 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS