Teatre Principal

Veure tota la programació
Programació > Temporada FEBRER-JUNY 2015 > Dansa

TOTS DANSEN

Projecte pedagògic en col.laboració amb el Mercat de les Flors


07/05/2015 21:00 h
 

08/05/2015 21:00 h
 


Preus: 4,00 € anticipada, 5,00 € a taquilla

Lloc: Teatre Principal

El principal objectiu del TOTS DANSEN és el d’apropar el llenguatge del moviment i la dansa contemporània al públic jove.

Aquest projecte, adreçat a escoles d'ensenyament secundari,  va néixer al  Mercat de les Flors de Barcelona. Aquest any ja som adherits al Tots Dansen el Teatre Monumental de Mataró, el Teatre Auditori de Granollers, el Teatre Principal d'Olot i el Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú, amb el suport del consorci Transversal-Xarxa d'activitats culturals.

Tots Dansen s’articula mitjançant la formació al professorat d’educació secundària, a càrrec del coreògraf Toni Mira, de la companyia Nats Nus, i el ballarí de la ciutat Lluís Pascual. D’altra banda, el procés de creació coreogràfica que es comparteix entre alumnes i professors, amb la supervisió artística del coreògraf i del ballarí, donarà com a resultat final un espectacle de dansa contemporània.

Professors d'educació física i d’arts escèniques, conjuntament amb uns 160 alumnes de 1er de Batxillerat de l’IES Manuel de Cabanyes i de 1er de Batxillerat artístic de de l’IES Dolors Mallafré, estan treballant gairebé mig any en aquest projecte.
 
FITXA ARTÍSTICA
Direcció artística: Toni Mira
Ballarí-formador:Lluís Pascual
Producció: Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú
Organització i coordinació: Mercat de les Flors, consorci Transversal-Xarxa d'activitats culturals, Teatre Monumental de Mataró, Teatre Auditori de Granollers i Teatre Principal d'Olot i Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú. 
Durada: 50m. aprox

Durada: 50'

Més informació:
http://votv.xiptv.cat/tots-dansen

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Teatre Principal

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2020 Teatre Principal
Rambla Principal, 4 - 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS