Teatre Principal

FESTA MAJOR 2020

Veure tota la programació
Programació > Temporada octubre 2015 - gener 2016 > Teatre

L'ADULADOR

La Rapa Teatre


20/11/2015 21:00 h
EXHAURIDES!
 


Preus: 12,00 € anticipada, 14,00 € a taquilla

Lloc: Foment Vilanoví

ENTRADES NO NUMERADES
AFORAMENT LIMITAT

Després de l'èxit de públic per aquesta representació, ES REALITZARÀ UNA NOVA FUNCIÓ LA PROPERA TEMPORADA, entre el febrer i el juny del 2016. S'anunciarà la data properament.

Un clàssic de Goldoni que ara fa 265 anys ja denunciava fets i situacions molt actuals
.

Sigismondo, el secretari del governador de Gaeta, el senyor Sancio, és un home intel•ligent i cínic que ha traçat un camí secret a través d’una societat de castes, utilitzant la més pèrfida de les armes: l’adulació, l'art de la falsedat i el servilisme per obtenir poder i diners. Aviat esdevé l'home a l'ombra, l'intermediari totpoderós que enganya els comerciants, controla la justícia, la hisenda i el comerç de la ciutat, i fomenta els amors clandestins del capritxós Governador i de la seva dona. Però un fatal desenllaç el sorprendrà. 


L’Adulatore va ser una de les 16 comèdies que Carlo Goldoni va escriure l’any 1750. El dramaturg venecià mai s’havia atrevit a criticar tan obertament als governants ni havia utilitzat contra la noblesa sarcasmes tan amargs. De fet, uns anys després reescriu l’obra donant-li un altre final.

La Rapa Teatre en presenta una adaptació feta a partir d’aquell primer text. Aquesta nova companyia de teatre neix a redós d’un grup de professionals de les arts escèniques que resideixen a la zona del Garraf i Penedès.

L’obra s’emmarca en la línia de programació del Principal que dóna SUPORT A LA CREACIÓ de projectes de joves professionals de l’escena. Alhora, novament traspassem les fronteres físiques del Principal per continuar programant en d’altres espais amb l’objectiu d’arribar a nous públics i fer més properes les creacions escèniques.

FITXA ARTÍSTICA

Autor: Carlo Goldoni 
Dramatúrgia i direcció: Raimon Casals 
Repartiment: Oriol Freixenet, Eloi Tres, Marta Alarcón, Gemma Grau, Carles Casas, Martí Ruiz, Montse Colomer, Carme Jariod, David de Julio 
Música: popular
Escenografia i vestuari: Blanca Ferré 
Il•luminació: Fernando Portillo i Raimon Casals 
Arranjaments musicals: Martí Ruiz i Joan Sobrevals 
Assessorament cant: Neus Calaf 

Durada: 1h 15m

Més informació:
http://larapateatre.wordpress.com/

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Teatre Principal

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2020 Teatre Principal
Rambla Principal, 4 - 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS