Teatre Principal

Veure tota la programació
Programació > Temporada octubre 2015 - gener 2016 > Teatre

UNA GIORNATA PARTICOLARE

Clara Segura i Pablo Derqui


22/01/2016 21:00 h
EXHAURIDES!
 

23/01/2016 21:00 h
 


Preus: Preu anticipada: de 10,00 € a 20,00 €
Preu taquilla: de 12,00 € a 22,00 €

Lloc: Teatre Principal

ATENCIÓ CANVI DE DATA:

Degut a la indisponibilitat d'un dels actors de l'obra “Una giornata particolare” per a la funció de divendres 22 de gener a les 21 h, aquesta funció es representarà el dissabte 23 de gener a les 18 h.

Els espectadors que hagin adquirit entrades per a la funció de divendres 22, mantindran la mateixa localitat per a la funció de dissabte 23 a les 18 h. Només hauran de passar per la taquilla del Teatre, els dissabtes de 17 a 20h,  per tal de fer el canvi d’entrada.

A aquells espectadors que no puguin assistir a la nova funció, se'ls retornarà l'import de les entrades. Només caldrà que es dirigeixin a taquilles del Teatre Principal, els dissabtes de 17 a 20 h.

Versió teatral de la pel·lícula Una giornata particolare (1977) de Ettore Scola amb Sophia Loren i Marcello Mastroianni.

La pel·lícula d’Scola va ser guardonada amb diversos premis, com el  Globus d’Or (1978) i el Premi César (1977). També va rebre dues nominacions als Òscars, per al millor actor i la millor pel·lícula estrangera. La primera versió teatral catalana es va poder veure al Teatre Poliorama de Barcelona l’any 1984. Va ser el retorn de Flotats a Catalunya, que la dirigí i interpretà al costat d’Anna Lizaran. En aquesta ocasió són Clara Segura i Pablo Derqui els protagonistes d’aquesta història, sota la direcció d’Oriol Broggi.

Mentre la família nombrosa de l’Antonietta abandona la casa per anar a veure la marxa militar organitzada per Mussolini amb presència del mateix Hitler, ella descobreix que, al pis del costat, un home viu angoixat la resistència al règim feixista. Es coneixen, parlen i, de sobte, Antonietta descobreix que la vida pot tenir moltes contradiccions, pot anar molt més enllà de la seva petita quotidianitat com a mestressa de casa. Un intercanvi intens de poques hores que farà passar una bona estona als dos personatges però que, sobretot, els canviarà per sempre.

FITXA ARTÍSTICA

Autor: Ettore Scola, Ruggero Maccari, Gigliola Fantoni
Traducció: Anna Madueño
Direcció: Oriol Broggi
Repartiment: Clara Segura, Pablo Derqui, Màrcia Cisteró, Lídia Figueras i Núria Ubiergo.
Espai escènic: Oriol Broggi
Producció: La Perla 29
Copyright de les imatges @David Ruano


Durada: 1h 40m

Més informació:
http://www.laperla29.com

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Teatre Principal

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2020 Teatre Principal
Rambla Principal, 4 - 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS