Teatre Principal

Veure tota la programació
Programació > Temporada febrer - juny 2019 > Dansa

SET OF SETS

GN/MC Guy Nader i Maria Campos


26/05/2019 19:00 h
 


Preus: Preu anticipada: de 10,00 € a 16,00 €
Preu taquilla: de 12,00 € a 18,00 €

Lloc: Teatre Principal

L’última creació de Maria Campos i Guy Nader, Set of sets, és un viatge de cooperació conjunta, d’extraordinària precisió i de rigor.


Guy Nader i Maria Campos recrea la repetició i el ritme en el moviment d’uns cossos que incessantment desafien la gravetat, comuna metàfora de la naturalesa repetitiva de la mateixa existència i la idea de la persistència. Set of sets porta la nostra atenció cap a la percepció de l’infinit, el temps i la memòria, i crea un laberint sense fi de cossos en acció.

El treball de Guy Nader i Maria Campos ha estat presentat a diferents festivals i teatres internacionals i nacionals, com a Holanda, Regne Unit, Alemanya, Líban i Corea del Sud.

Set of sets forma part del Pla d’Impuls de la Dansa 2016-18, l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) del Dept.de Cultura de la Generalitat de Catalunya, el Mercat de les Flors i els equipaments del Sistema Públic d’Equipaments Escènics i Musicals de Catalunya que vam participar en la Producció Nacional de Dansa 2017-2018. Tornem a unir esforços per donar suport a la programació i gira d’espectacles de dansa catalana de mig/gran format per Catalunya.

FITXA ARTÍSTICA
Direcció: Guy Nader
Creació i interpretació: Maria Campos, Guy Nader, Roser Tutusaus, Lisard Tranis, Clementine Telesfort, Csaba Varga i Tom Weksler
Música: Miguel Marin
Coproducció: Mercat de les Flors

Fotografies: Alfred Mauve (núm. 1, 2 i 4) i Martí Albesa (núm. 3)


TALLER DE DANSA
AMB GN/MC GUY NADER I MARIA CAMPOS DE SET OF SETS
Dissabte 18 de maig a les 11h. Places limitades. Inscripcions a info@elprincipal.cat o al telf 938140000 ext 3176 de dll a dv de 9h a 14h.

Durada: 1 h

Més informació:
http://www.gn-mc.com

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Teatre Principal

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2020 Teatre Principal
Rambla Principal, 4 - 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS