Teatre Principal

Temporada març-juny 2017

Veure tota la programació

Altres activitats

RECURS PEDAGÒGIC per a alumnes de Infantil i Primària
LA MALETA DEL DAN DAN DANSA. MERCAT DE LES FLORS
Dirigit a alumnes i professorat de Infantil i Primària

A través d’un acord amb el Mercat de les Flors, des del Teatre Principal oferim a les escoles de Infantil i Primària de la ciutat la possibilitat de disposar d’aquesta maleta. Es tracta d’un recurs pedagògic que proposa unes activitats definides i recollides en un dossier i acompanyat de materials diversos que ajuden a potenciar la creativitat i la imaginació a l’aula, per edats i per cicles educatius.
S’hi introdueixen 5 conceptes de dansa i s’acompanya d’unes activitats que es detallen per edats i per cicles educatius. Els principals objectius de la maleta són: entendre la dansa des d’una perspectiva lúdica, utilitzar el llenguatge del cos com una forma comunicativa i artística i poder comptar amb un criteri personal i fonamentat sobre la dansa.

Per disposar de la maleta, cal posar-se en contracte amb nosaltres a: 93 814 00 00 ext. 3176 / info@elprincipal.cat, de dl a dv de 9 a 14h.


TALLER 
WORKSHOP DE BREAKDANCE I HIP HOP
diumenge 12 de març d'11h a 12.30h al Teatre Prinicipal

Places limitades. Edat a partir de 10 anys. Nivell:no cal experiència prèvia. Cal portar roba còmoda. Preu per persona 8€. Venda d’entrades a:www.elprincipal.cat i a taquilla.

Iron Skulls va néixer a Barcelona el 2003 a partir d’un grup de Bboying (breakdance), format per ballarins de tota la península. El taller ens aproparà a tots els coneixements que la companyia ha anat treballant entorn el hip hop, breakdance, house dance, claqué, lundy ho, etc. Iron Skulls Co es defineix com una companyia de dansa experimental que, a partir del hip hop, popping & breakdance, van trencar les bases d’aquests estils i els van fer evolucionar de manera més experimental.ESCOLA DE L’ESPECTADOR
TROBADA AMB....

Dissabte 4 de març

La rebel·lia possible. Companyia Anònima

Després de la representació, us proposem una trobada amb la companyia de l’obra de la que en forma part la vilanovina Núria Valls.

 

Dissabte 18 de març

Claudia. La Conquesta del Pol Sud
Després de la representació, us proposem una trobada amb Claudia Victoria Poblete Hlaczik que ens permetrà conèixer més d’aprop aquesta història real d’una filla de desapareguts a Argetina, interpretada per ella mateixa.

 

Divendres 21 d’abril

Ossos. Cia. Toni Albà.
Després de la representació, els actors Toni Albà i Fermí Fernández ens oferiran aquesta trobada.

 

Dissabte 20 de maig

El fill que vull tindre. El Pont flotant companyia teatral

 

Després de la representació, us proposem una trobada amb la companyia per conèixer el procés de creació d’aquesta companyia valenciana, caracteritzat per la voluntat de recerca i reflexió entorn les noves formes de comunicació i d’expressió teatral.

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Teatre Principal

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2017 Teatre Principal
Rambla Principal, 4 - 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)  -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS