Teatre Principal

Temporada febrer - juny 2019

Veure tota la programació

Altres activitats


RECURS PEDAGÒGIC per a alumnes de Infantil i Primària
LA MALETA DEL DAN DAN DANSA. MERCAT DE LES FLORS
Dirigit a alumnes i professorat de Infantil i Primària

A través d’un acord amb el Mercat de les Flors, des del Teatre Principal oferim a les escoles de Infantil i Primària de la ciutat la possibilitat de disposar d’aquesta maleta. Es tracta d’un recurs pedagògic que proposa unes activitats definides i recollides en un dossier i acompanyat de materials diversos que ajuden a potenciar la creativitat i la imaginació a l’aula, per edats i per cicles educatius.
S’hi introdueixen 5 conceptes de dansa i s’acompanya d’unes activitats que es detallen per edats i per cicles educatius. Els principals objectius de la maleta són: entendre la dansa des d’una perspectiva lúdica, utilitzar el llenguatge del cos com una forma comunicativa i artística i poder comptar amb un criteri personal i fonamentat sobre la dansa.

Per disposar de la maleta, cal posar-se en contracte amb nosaltres a: 93 814 00 00 ext. 3176 / info@elprincipal.cat, de dl a dv de 9 a 14h.


ESCOLA DE L’ESPECTADOR
TROBADA POSTFUNCIÓ AMB....

Després de la representació, us proposem una trobada amb els actors que ens permetrà conèixer més de prop el seu projecte així com el procés de creació.

Divendres 15 de febrer
AUTÉNTICA, de Nur Aiza
La vilanovina Nur Aiza, intèrpret i autora de l’obra, ens convida a xerrar amb ella sobre Autèntica, un viatge emocional per descobrir si som realment els qui volem ser.

Divendres 15 de març a les 20 h al Teatre Principal. (No és post-funció)
EL CHICO DE LA ÚLTIMA FILA. Sala Beckett
Us proposem una trobada amb la companyia de l’obra, que compta amb 3 vilanovins: Sergi López i Arnau Comas, com a intèrprets, i Anna Serrano, com a ajudant de direcció. Una bona oportunitat de conèixer la interessant obra de l’autor Juan Mayorga.


Diumenge 31 de març
PROJECTE MISERABLES. Tracart. Aula d’Activitats Teatrals i Banda Mestre Montserrat 
Montse Obrador, Salvador Cuéllar i Emilio Serrano, directora i directors, respectivament, de Tracart i la Banda, ens explicaran els objectius d’aquest treball on joves músics i actors comparteixen un mateix univers escènic.


Dissabte 4 de maig
RAPHAËLLE. La Conquesta del Pol Sud
Una trobada amb Raphaëlle Pérez, intèrpret, i Carles Fernández Giua i Eugenio Szwarcer , els directors de la companyia. Ens permetrà conèixer més d’aprop aquesta història real interpretada per ella mateixa, així com el treball de teatre documental que duen a terme La Conquesta del Pol Sud.

Les xerrades de l’Escola de l’espectador seran conduïdes per un crític del mitjà digital Recomana.cat


TALLER

Dissabte 18 de maig a les 11 h al Teatre Principal
TALLER DE DANSA amb GN/MC Guy Nader i Maria Campos de SET OF SETS.

Inscripcions  a www.elprincipal.cat o bé al 93 893 00 00 ext 3176 de dilluns a divendres de 9 h a 14 h. Places limitades. Edat a partir de 14 anys. Preu: 3€

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Teatre Principal

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2019 Teatre Principal
Rambla Principal, 4 - 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS