Teatre Principal

Temporada març - juny 2018

Veure tota la programació

Altres activitats

EXPOSICIÓ"REFUGIATS, PER QUÈ?" DE FUNDIPAU

L'exposició refugiats, per què? vol ampliar la mirada més enllà de la reacció solidària davant la crisi de refugiats dels darrers anys i contribuir a promoure camvis globals o estructurals que facin possible posar fi a les causes que cada dia obliguen milers de persones a fugir de casa seva. Perquè ningú vol ser refugiat.

Al vestíbul del Teatre Principal, els dissabtes de 17h a 20hDia 5 de maig, a les 11h, al Teatre Principal.

WORKSHOP de dansa-circ amb ROBERTO OLIVAN. Sobre Cuculand Souvenir 
Durada: 90min
Dirigit a estudiants de nivell avançat de les escoles de dansa (+14anys), impartit pel ballarí i coreògraf Roberto Olivan, director del Festival Deletbre Dansa. 
Els alumnes podran conèixer el procés de creació de la seva última creació Cuculand Souvenir i obtindran les eines necessàries per poder gaudir com a espectadors, a través del workshop.
Per assistir al workshop, cal posar-se en contracte al telf: 93 814 00 00 ext. 3176 o info@elprincipal.cat, de dl a dv de 9 a 14h. Places limitades.


RECURS PEDAGÒGIC per a alumnes de Infantil i Primària
LA MALETA DEL DAN DAN DANSA. MERCAT DE LES FLORS
Dirigit a alumnes i professorat de Infantil i Primària

A través d’un acord amb el Mercat de les Flors, des del Teatre Principal oferim a les escoles de Infantil i Primària de la ciutat la possibilitat de disposar d’aquesta maleta. Es tracta d’un recurs pedagògic que proposa unes activitats definides i recollides en un dossier i acompanyat de materials diversos que ajuden a potenciar la creativitat i la imaginació a l’aula, per edats i per cicles educatius.
S’hi introdueixen 5 conceptes de dansa i s’acompanya d’unes activitats que es detallen per edats i per cicles educatius. Els principals objectius de la maleta són: entendre la dansa des d’una perspectiva lúdica, utilitzar el llenguatge del cos com una forma comunicativa i artística i poder comptar amb un criteri personal i fonamentat sobre la dansa.

Per disposar de la maleta, cal posar-se en contracte amb nosaltres a: 93 814 00 00 ext. 3176 / info@elprincipal.cat, de dl a dv de 9 a 14h.


ESCOLA DE L’ESPECTADOR
TROBADA POSTFUNCIÓ AMB....


Divendres 10 de març
El metge de Lampedusa. 
Després de la representació, us proposem una trobada amb l’actor Xicu Masó, que ens permetrà conèixer el procés creatiu de l’obra.

Divendres 6 d'abril
Dia Mundial del Teatre
Després de la representació, us proposem una trobada amb els joves actors, la MOntse Obrador i el Salvador Cuellar (directors de Tracart i conductors del projecte), el Jordi Armadans (director de Fundipau) i la Shahd Zaroor (jove siriana refugiada a Barcelona)

Divendres 20 d’abril
Filla del seu pare. Companyia Solitària
Després de la representació, us proposem una trobada amb la companyia formada per la vilanovina Júlia Bertran, Pol López i Pau Vinyals.

Diumenge 6 de maig
Cuculand Souvenir, de Roberto Olivan Performing Arts
Després de la representació, us proposem una trobada amb els ballarins i el director i coreògraf Roberto Olivan per conèixer més de prop el seu projecte.Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Teatre Principal

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2018 Teatre Principal
Rambla Principal, 4 - 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS