Teatre Principal

Temporada setembre 2017 - gener 2018

Veure tota la programació

Altres activitats

RECURS PEDAGÒGIC per a alumnes de Infantil i Primària
LA MALETA DEL DAN DAN DANSA. MERCAT DE LES FLORS
Dirigit a alumnes i professorat de Infantil i Primària

A través d’un acord amb el Mercat de les Flors, des del Teatre Principal oferim a les escoles de Infantil i Primària de la ciutat la possibilitat de disposar d’aquesta maleta. Es tracta d’un recurs pedagògic que proposa unes activitats definides i recollides en un dossier i acompanyat de materials diversos que ajuden a potenciar la creativitat i la imaginació a l’aula, per edats i per cicles educatius.
S’hi introdueixen 5 conceptes de dansa i s’acompanya d’unes activitats que es detallen per edats i per cicles educatius. Els principals objectius de la maleta són: entendre la dansa des d’una perspectiva lúdica, utilitzar el llenguatge del cos com una forma comunicativa i artística i poder comptar amb un criteri personal i fonamentat sobre la dansa.

Per disposar de la maleta, cal posar-se en contracte amb nosaltres a: 93 814 00 00 ext. 3176 / info@elprincipal.cat, de dl a dv de 9 a 14h.


EN CRU / Assaig obert + debat. Producció Nacional de Dansa. 
Dia 6 de novembre, a les 11:30h, al Teatre Principal
Sessió pedagògica per a estudiants de Secundària, impartides pels ballarins i el coordinador artístic de la Producció Nacional de Dansa. Els alumnes podran conèixer el procés de creació de les dues coreografies, L’Estol i Many i obtindran les eines necessàries per poder gaudir com a espectadors, a través de l’assaig i el debat. Què és un coreògraf? Amb quines eines, codis i professionals treballa?

Per assistir a l’activitat, cal posar-se en contracte al telf: 93 814 00 00 ext. 3176 o info@elprincipal.cat, de dl a dv de 9 a 14h.

TALLER. Producció Nacional de Dansa. 
Dia 6 de novembre, a les 18h, al Teatre Principal
Taller impartit per ballarins o els coreògrafs de la Producció Nacional de Dansa. Dirigit a estudiants de nivell avançat de les escoles de dansa (+14anys). Es treballarà amb eines i materials utilitzats a L’Estol i a Many en format taller i adaptat als estudiants.

Per assistir a l’activitat, cal posar-se en contracte al telf: 93 814 00 00 ext. 3176 o info@elprincipal.cat, de dl a dv de 9 a 14h.

ESCOLA DE L’ESPECTADOR
TROBADA AMB....

Divendres 3 de novembre

Masacre. Companyia Teatro del Barrio

Després de la representació, us proposem una trobada amb l’autor, director i actor de l’obra Alberto San Juan i amb l’actriu Marta Calvó que ens permetrà conèixer el procés creatiu de Teatro del Barrio i de l’obra Masacre en concret.


Dissabte 11 de novembre

Fairfly. Companyia La Calòrica

Després de la representació, us proposem una trobada amb aquesta jove companyia i el seu treball escènic de creació. 


Dissabte 18 de novembre

Producció Nacional de Dansa. L’Estol, de Roser López Espinosa + Many, de Thomas Noone.

Després de la representació, us proposem una trobada amb els ballarins per conèixer més de prop les dues coreografies creades per aquesta producció, emmarcada en el Pla d’Impuls de la Dansa de la Generalitat de Catalunya.


ACCIÓ DE CIRC

 Dissabte 16 de desembre, a les 12h, lloc pendent de determinar

Amb l’objectiu de fer més visible el circ en el nostre entorn més proper, CAC Saltimbanquis ens oferiran aquesta acció de circ al carrer que també donarà a conèixer la programació de circ que us proposem gaudir el mes de desembre, entorn el Nadal: els dies 16 i 17 de desembre amb UDUL, de Los Galindos i els dies 29 i 30 de desembre amb Saturnàlia de CAC Saltimbanquis. Us hi esperem!Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Teatre Principal

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2017 Teatre Principal
Rambla Principal, 4 - 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS