Teatre Principal

Veure tota la programació
Programació > Temporada setembre-desembre 2010 > Teatre

Primer Amor de S. Beckett

Pere ArquilluéPreus: de 6,00 € a 8,00 €

Lloc: Teatre Principal

Cicle:Altres veus, els dijous al Principal

Pere Arquillué protagonitza en solitari una peça a mig camí entre la comicitat i el patetisme, entre l'humor i la tragèdia. Hem de riure o hem de plorar davant la monstruositat descripció del primer (i únic) amor del protagonista d'aquesta peça?Beckett ens col.loca en aquesta obra, escrita l'any 1946, davant d'una història d'humor tràgic. Pere Arquillué encarna un ésser torturat, un home expulsat de casa seva en morir el seu pare, que potser s'estima per un moment la prostituta que el sedueix però que, si es lliure a l'amor, és només per poder-se'l treure aviat del cap.

Fitxa Tècnica 

Autor:Samuel Beckett/Versió:José sanchís Sinisterra/Traducció:Anna Soler/Concepte-interpretació:Pere Arquillué/Creació:Àlex Ollé i Miquel Górriz. Sobre una idea original de Moisés Maicas i Pere Arquillué/Producció executiva:Carles Manrique

Una coproducció de Bitó Produccions, Grec 2010-Festival de Barcelona, Chekhov Internacional Theatre Festival de Moscou, Velcet Events S.L., Grostel Grup Empresarial S.L. amb la col.laboració de CAET (Centre d'Arts Escèniques de Terrassa)

www.bitoproduccions.com 

Durada: 80'

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Teatre Principal

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2020 Teatre Principal
Rambla Principal, 4 - 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS