Teatre Principal

Veure tota la programació
Programació > Temporada març-juny 2011 > Teatre

Nadie lo quiere creer (La patria de los espectros)

La Zaranda (Teatro Inestable de Andalucía la Baja)Preus: de 5,00 € a 15,00 €

Lloc: Teatre Principal

Tragicomèdia. En castellà.

Nadie lo quiere creer és un retrat de les misèries humanes davant la mort. L'obra tracta d'una vella rica que sent que la gangrena va arrabassant-li la vida i consumeix els dies entre el tedi i els interessos mesquins, sota la mirada atnta i les disputes de la parantela. Els fantasmes broten a l'empara de les runes i els miralls, en la foscor de les vides sense designis. desmembrats i comsumits per la malaltia, enfrontats sempre pel passat, amb prou feines unes ombres, figurants d'un sainet espectral, peduda la fe, només els queda l'afany de sobreviure. 

Fitxa Tècnica 

Autor:Eusebio Calonge/Direcció i espai escènic:Paco de la Zaranda/Actors: Gaspar Campuzano, Francisco Sánchez, Enrique Bustos/Música:Banda Cimarrona Acseeri de Costa Rica, Antonio Rodriguez de Hita "O gloriosa Virginum"/il.luminació: Eusebio Calonge/Coordinació de transports:Eduardo Martinez/Cartell i publicitat: Victor Iglesias.

En coproducció amb Temporada Alta. Festival de Tardor de Catalunya.Girona/Salt. Realizada en Andalucía la Baja, corriendo el aó 2010. Estrenada al Teatre Municipal de Salt(Girona), el 16 d'octubre de 2010.

www.lazaranda.net

Abans de la representació hi ha l'ESCOLA DE L'ESPECTADOR a càrrec de Maite Guisado

Durada: 80'

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Teatre Principal

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2020 Teatre Principal
Rambla Principal, 4 - 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS