Teatre Principal

FESTA MAJOR 2020

Veure tota la programació
Programació > TEMPORADA OCTUBRE 14-GENER 15 > Teatre

CELS

Eduard Farelo, Xavier Boada, Màrcia Cisteró, Xavier Ricart, Ernest Villegas.


20/11/2014 21:00 h
 

22/11/2014 21:00 h
 


Preus: Preu anticipada: de 10,00 € a 20,00 €
Preu taquilla: de 12,00 € a 22,00 €

Lloc: Teatre Principal

L’autor i director de l’exitosa obra Incendis, Wajdi Mouawad i Oriol Broggi, ens porten l'última obra de la tetralogia La Sang de les Promeses sota una trama trepidant, angoixant i sorprenent.

Aïllats en un lloc secret, 5 persones que formen part d'una organització internacional anomenada Sòcrates, es dediquen a espiar converses telefòniques i escodrinyar el cel per intentar evitar un imminent atemptat terrorista. No obstant això, quan un d'ells se suïcida, el món personal de cada un començarà a esfondrar-se, alhora que la història mateixa es posa en dubte.

Els personatges viuen el calvari de descobrir les parts més fosques de la pròpia identitat. I ho fan mentre busquen la identitat d'un nom.

Cels és l'última obra de la tetralogia La Sang de les Promeses, de la que en són part Litoral, Incendis i Boscos. Rabiosament contemporani, fort, potent, el text ens deixa esmaperduts i copsats. És el punt i final d’un viatge que Mouawad ha fet pels desastres del segle XX fins a deixar un panorama devastat de fonaments morals.

Cels, a més, permet experimentar amb nous llenguatges com l’audiovisual per explorar i trencar amb el llenguatge escènic habitual.

El text és poesia i és filosofia i també és teatralitat pura -en el sentit de saber teixir, tramar, organitzar actes alhora reals i alhora ficticis-. Ens farà sentir vius, intel•ligents i lliures. Potser tristos o potser alegres, però vius. Un cant a la vida com pocs se'n poden viure. Teatre del necessari escrit per un autor valent, compromès i honest.

FITXA ARTÍSTICA

Autor: Wajdi Mouawad
Direcció: Oriol Broggi
Traducció: Cristina Genebat
Intèrprets: Eduard Farelo, Xavier Boada, Màrcia Cisteró, Xavier Ricart, Ernest Villegas i Carles Martínez, Àlex López, Enric Auquer.
Producció: La Perla 29

 

 

 

Durada: 2h 25´

Més informació:
http://www.laperla29.com

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Teatre Principal

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2020 Teatre Principal
Rambla Principal, 4 - 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS