Teatre Principal

FESTA MAJOR 2020

Veure tota la programació
Programació > Temporada març-juny 2017 > Teatre

EL FILL QUE VULL TINDRE

El Pont Flotant


20/05/2017 20:00 h
 


Preus: Preu anticipada: de 10,00 € a 20,00 €
Preu taquilla: de 12,00 € a 22,00 €

Lloc: Teatre Principal

UNA REFLEXIÓ SOBRE L’EDUCACIÓ, EL PROCÈS D’APRENENTATGE, EL PAPEL DELS PARES, AVIS, MESTRES, DE TOTA LA COMUNITAT EDUCATIVA.

 

"EL FILL QUE VULL TINDRE" és el recull escènic del diàleg intergeneracional sorgit durant les sessions d'un taller de creació escènica al voltant del valor, la dificultat i l'esforç que requereix educar. Conflictes, pors, desitjos... Una dramatúrgia teixida amb el fil del temps, no exempta d'autocrítica, d'humor, tendresa i ironia. Un tribut de pares a fills i de fills a pares, malgrat els retrets. Present, passat i futur es troben en escena per contar-nos històries que parlen de la vida, de com estimem els nostres fills i els nostres pares i de com ens costa comunicar-nos.

 

El pont flotant és una companyia de teatre valenciana estable que neix l’any 2000 com a grup d’investigació sobre la tècnica de l’actor. Ja van visitar el Principal l’any 2010 amb l’obra Com a pedres. Els seus resultats són fruit d’un treball de creació col•lectiu, caracteritzat per una clara voluntat de reflexió sobre noves formes de comunicació i expressió teatral contemporània. 

 
 
FITXA ARTÍSTICA
CREACIÓ I DIRECCIÓ: Àlex Cantó, Joan Collado, Jesús Muñoz, Pau Pons
INTERPRETACIÓ: Àlex Cantó, Jesús Muñoz, Pau Pons
PRIDUCCIÓ: El Pont Flotant
 
 
ESCOLA DE L'ESPECTADOR
Després de la representació, us proposem una trobada amb la companyia per conèixer el procés de creació d'aquesta companyia valenciana, caracteritzat per la voluntat de recerca i reflexió entorn les noves formes de comunicació i d'expressió teatral.

Durada: 70'

Més informació:
http://elpontflotnat.es

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Teatre Principal

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2020 Teatre Principal
Rambla Principal, 4 - 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS