Teatre Principal

Programació CINEMA Temp setembre-desembre 2020

Veure tota la programació
Programació > Temporada setembre 2017 - gener 2018 > Dansa

PRODUCCIÓ NACIONAL DE DANSA: L'ESTOL + MANY


18/11/2017 21:00 h
 


Preus: Preu anticipada: de 10,00 € a 14,00 €
Preu taquilla: de 12,00 € a 16,00 €

Lloc: Teatre Principal

DANSA CONTEMPORÀNIA

PRODUCCIÓ NACIONAL DE DANSA 
L’ESTOL, DE ROSER LÓPEZ ESPINOSA + MANY, DE THOMAS NOONE.

Programa doble de la mà dels coreògrafs Roser López Espinosa i Thomas Noone.

El panorama creatiu de la dansa catalana ofereix una gran riquesa i diversitat de companyies i creadors que gaudeixen de reconeixement nacional i internacional; alhora, el país té una bona xarxa de teatres municipals i equipaments escènics de qualitat. Per tal de visibilitzar, compartir i apropar a públics més amplis els creadors del país, el Pla d’Impuls a la Dansa de la Generalitat de Catalunya produeix una peça de gran format escènic que es podrà veure la temporada 2017-2018 en la programació del Mercat de les Flors i en expansió als teatres municipals del territori. Enguany la producció presentarà un programa doble de la mà dels coreògrafs Roser López Espinosa i Thomas Noone.

Roser López Espinosa, formada a Amsterdam, ha treballat amb coreògrafs catalans com Àngels Margarit, Cesc Gelabert, Iago Pericot o Pere Faura. Des de l’any 2006 també desenvolupa la seva pròpia obra com a creadora, que li ha valgut el reconeixement amb diversos premis i és regularment present a escenaris internacionals. La peça que presenta, L’Estol, pren com a partida el fascinant viatge de migració de les aus i el desig de volar.

Thomas Noone treballa amb la seva pròpia companyia a Barcelona des de 2001. També treballa com a coreògraf convidat per a companyies internacionals. Des de 2006 és director artístic del festival Dansat. El 2011 va rebre el Premi Ciutat de Barcelona. Noone proposa Many, una peça abstracte que té com a fil conductor el moviment i la música per abordar el tema de l’individu versus el grup.

COREÒGRAFS: ROSER LÓPEZ ESPINOSA I THOMAS NOONE.
BALLARINS:  IRIS BORRAS ANGLADA, NORA BAYLACH DELGADO, SAMUEL MINGUILLÓN, MARIA HERNANDO BLASCO, ENRIQUE LÓPEZ FLORES, ROBERTO PROVENZANO, DANIEL ROSADO ÁVILA, I ANDREA VALLESCAR GARCÍA O’MEANY.

PRODUCCIÓ EXECUTIVA I COORDINACIÓ: Mercat de les Flors
PRODUCCIÓ: GENERALITAT DE CATALUNYA, amb la col•laboració de Teatre Zorrilla (Badalona), Teatre Municipal El Jardí (Figueres), Teatre Municipal (Girona), Teatre Auditori (Granollers), Teatre Joventut (L’Hospitalet), Teatre de la Llotja (Lleida), Kursaal (Manresa), Teatre Monumental (Mataró), Teatre Principal (Olot), Teatre Fortuny (Reus), Teatre-Auditori (Sant Cugat), Teatre Alegria (Terrassa), Teatre Auditori Felip Pedrell (Tortosa), Teatre L’Atlàntida (Vic), Atrium (Viladecans), Teatre Principal (Vilanova i la Geltrú).

Durada: 80'

Més informació:
http://mercatdelesflors.cat

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Teatre Principal

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2020 Teatre Principal
Rambla Principal, 4 - 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS