Teatre Principal

FESTA MAJOR 2020

Veure tota la programació
Programació > Temporada setembre 2017 - gener 2018 > Teatre

ACTE DE PRESENTACIÓ

Temporada setembre 2017 - gener 2018


15/09/2017 20:00 h
 


Preus: gratuït

Lloc: Teatre Principal

El Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú acollirà el divendres 15 de setembre, a les 20 hores, la presentació de la nova temporada Escena, l’entrada és lliure. Una temporada que s'emmarca entre els mesos de setembre 2017 i gener 2018, i que ofereix gran varietat de propostes pel que fa a teatre, la música, la dansa, el circ, el cinema i les exposicions.

La posada en escena de la presentació estarà dirigida pel guionista Pau Escribano, amb la col•laboració d’intèrprets de Tracart, Aula d'Activitats Teatrals, sota la direcció de Montse Obrador. L'acte serà presentat estarà conduït per Carles Serra.

Si bé, al mes de juliol ja es va fer un avançament d'algunes de les propostes que es podran veure durant la temporada (vegeu informació) serà en l'acte de divendres quan es coneixerà el gruix de la programació. , que Es presentaran els diferents espectacles, concerts, exposicions i d'altres activitats que al llarg dels pròxims mesos es podran veure al Teatre Principal, Auditori Eduard Toldrà i Centre d'Art Contemporani La Sala.

Com en altres ocasions, a més de presentar la programació, l'acte comptarà amb actuacions en directe i un petit refrigeri pels assistents.
 

Durada: 60'

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Teatre Principal

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2020 Teatre Principal
Rambla Principal, 4 - 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS