Teatre Principal

Temporada setembre 2019 - febrer 2020

Veure tota la programació

Notícies

CICLE GAUDÍ. LITUS

10/12/2019

Fa tres mesos el Litus va morir en un accident de cotxe. La que era la seva nòvia, dos amics seus i un antic company de grup de música, es reuneixen en el pis on vivia. El seu germà Toni els convoca a tots per donar-los una cosa que els va deixar abans de morir.

El que havia de ser una trobada per parlar de Litus es converteix en una ocasió per descobrir els secrets més íntims i totes les emocions amagades durant anys. 

Direcció: Dani de la Orden
Versió: Original en Castellà
Intèrprets:
Quim Gutiérrez, Belén Cuesta, Adrián Lastra, Miquel Fernández, Álex García, Marta Nieto
 
DIJOUS 19 DE DESEMBRE A LES 20.30 H. 

Preu entrada:
4.50 euros / 3 euros Carnet Jove, socis Sala 1, aturats, jubilats i + 65 anys, alumnes de català per adults participants en el programa Voluntariat per la Llengua / Club La Vanguardia 2x1.

Venda d'entrades: 
30 minuts abans a la taquilla o al web www.elprincipal.cat

Programació del mes de desembre

10/12/2019

Us recordem de quins espectacles i concerts de la programació ESCENA podreu gaudir durant el mes de desembre:

 

Divendres 13 i dissabte 14 de desembre, a les 21 h al Teatre Principal, José Luis Bieito ens presentarà "Isla", el seu últim enregistrament. Un espectacle molt íntim i proper en el que el músic i el públic estaran a l'escenari.

 

Diumenge 15 de desembre, a les 19 h a l'Auditori Eduard Toldrà, la Cobla Ciutat de Cornellà, ens interpretarà el Concert Recordant Eduard Toldrà. Un concert organitzat amb la Coordinadora Sardanista per homenatjar al vilanoví Mestre Toldrà.

 

Diumenge 22 de desembre, a les 19 h al Teatre Principal, el vilanoví Guillem Albà presentarà el seu últim espectacle "Calma". Un espectacle que recull el color més poètic i visual de "Pluja" i "Trau", i la bogeria més desenfrenada i festival del pallasso de "Marabunta".

 

Dijous 26 de desembre, a les 19 h a l'Auditori Eduard Toldrà, la Camerata Eduard Toldrà i l'Orquestra Simfònica Mestre Montserrat, dirigides per Guérassim Voronkov, ens oferiran el tradicional Concert de Sant Esteve.

 

I per tancar el mes de desembre, el dissabte 28 i el diumenge 29 de desembre, a les 18 h, al Teatre Principal, els joves del Cicle Formatiu Superior del Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel, dirigits pels vilanovins Mar Rojas i David Marfil "Txupi", ens oferiran una nova edició de Saturnàlia, el Circ d'hivern de Vilanova i la Geltrú.

 

Totes les entrades es poden comprar a través d'Internet a www.auditoritoldra.cat i www.elprincipal.cat, el dissabte de 17 a 20 h a la taquilla del Teatre Principal i cada dia de funció, des d'una hora abans de l'espectacle a la tquilla de l'equipament corresponent. 

EL DOCUMENTAL DEL MES. ELS TOMÀQUETS ESCOLTEN WAGNER

05/12/2019

Ens apropa a la vida de cinc dones octogenàries i dos amants de la música de Wagner que pretenen revitalitzar l’economia d’una zona deprimida al cor de Grècia. Rodada de manera honesta i amb un amor incondicional als seus personatges, la pel·lícula representa una oda a la vida rural que parla del poder de les relacions humanes i sobre la importància de reinventar-se en temps de crisi.
 
Direcció: Marianna Economou
Fotografia: Argyris Tsepelikas, Marianna Economou, Dimitris Kordelas
Edició: Evgenia Papageorgiou
Producció: Spiros Mavrogenis, Rea Apostolides, Yuri Averof
Disseny de so: Pavlos Christoforakos
Distribució: DocsBarcelona Distribution

2019
V.O. grec, francès i anglès, subtitulada en català. 
 
Dimecres 11 de desembre a les 20.30 h. 
 
Preu entrada:
3 euros 

Venda d'entrades
30 minuts abans a la taquilla o al web www.elprincipal.cat

Marc Parrot amb el seu espectacle "Refugi" a Vilanova i la Geltrú!

26/11/2019


 
Divendres 29 i dissabte 30 de novembre, el compositor i músic, Marc Parrot, ens oferirà "Refugi", un treball molt personal i íntim, amb un format molt proper. L'espectacle s'ofereix en el marc d'una iurta, una petita carpa de circ de la companyia Los Galindos, ubicada a la plaça de les Neus, en la que músics i públic es fusionen en l'espai, per vuire aquesta experiència músical. 

Lluís Cartes i Dani Ferrer, jugant amb contrastos sonors i l’experimentació, acompanyen a Marc Parrot, per acabar de vestir amb senzillesa cançons essencials que configuren un moment de refugi únic. 

 

L'espectacle s'oferirà en 3 sessions, una primera el divendres 29 a les 21 h, una segona, el dissabte 30 a les 18 h i una tercera, el dissabte 30 a les 21 h. Les entrades es poden comprar a través d'Internet a www.auditoritoldra.cat, els dissabte de 17 a 21 h a les taquilles del Teatre Principal i el mateix dia del concert des d'una hora abans de cada sessió, també a les taquilles del Teatre Principal.

 

El dissabte 30, a les 12 h, gràcies a la col·laboració de Patates Piqué, podrem gaudir d'una trobada - vermut, amb Marc Parrot.

"Vine a fer el vermut amb Marc Parrot i Patates Piqué" és una activitat complemntària, en la que tindrem l'oportunitat de parlar, d'una manera distesa i informal, amb Marc Parrot sobre la seva carrera musical, els seus projectes i tot allò que ens vingui de gust.

Aquesta activitat és gratuïta, pero té places limitades i cal reserva prèvia a info@auditoritoldra.car
 


Enllaç a http://www.auditoritoldra.cat/1068/6/musica-moderna/marc-parrot/Aquest diumenge teatre en família amb: Baobab. Un arbre, un bolet i un esquirol.

23/11/2019

Diumenge 24 de novembre, a les 18 h al Teatre Principal, BAOBAB. UN ARBRE, UN BOLET I UN ESQUIROL, un espectacle per a tota la família, de La Pere Llimonera, sota la direcció de Toni Albà. 

La Pere Llimonera, amb quasi 25 anys de trajectòria, treballa amb obres de creació pròpia, en les que introdueix temes actuals. En aquest cas, a Baobab. Un arbre, un bolet i un esquirol; trobem dos venedors ambulants, que refugiant-se d'una gran tempesta, expliquen la història d'un bolet i un esquirol, que a causa de la guerra emprenen una gran aventura per trobar un nou arbre on poder viure.

L'obra va ser guanyadora del 3r Premi Xarxa Alcover de la Mostra d’Igualada 2019. Aquesta setmana... KINGDOM i BAOBAB

21/11/2019

El dissabte 23 de novembre a les 21:00 h al Teatre Principal, la companyia Agrupación Señor Serrano presentarà el seu espectacle Kingdom.

 

La compañía Señor Serrano, amb seu a Barcelona crea produccions originals sobre temes actuals, barrejant vídeo, directe, maquetes, text, performance, so i altres objectes. I totes les seves produccions tenen projecció internacional. En el marc del programa NOVES ESCENES de la Xarxa Transversal, la companyia Señor Serrano, ens proposa l'espectacle Kingdomuna irreverent crítica del capitalisme. 

Kingdom, és una barreja de plàtans, King Kong, consum, coreografies virils, publicitat, punk-rock, creixement, multinacionals, escassetat de recursos, zoofilia, trap i homes molt homes en una festa sense fi.

Un espectacle en català, castellà, anglès, francès, xinès i alemany (amb sobre titulació en català). 

 

Diumenge 24 de novembre, a les 18 h al Teatre Principal, Baobab. Un arbre, un bolet i un esquirol, un espectacle per a tota la família, de La Pere Llimonera, sota la direcció de Toni Albà. 

 

La Pere Llimonera, amb quasi 25 anys de trajectòria, treballa amb obres de creació pròpia, en les que introdueix temes actuals. En aquest cas, a Baobab. Un arbre, un bolet i un esquirol; trobem dos venedors ambulants, que refugiant-se d'una gran tempesta, expliquen la història d'un bolet i un esquirol, que a causa de la guerra emprenen una gran aventura per trobar un nou arbre on poder viure. 

 

Les entrades es poden comprar a www.elprincipal.cat, el dissabte de 17 a 20 h i el mateix dia de l'espectacle, des d'una hora abans, a la taquilla del Teatre Principal. 


Enllaç a http://www.elprincipal.cat/index.php

CICLE GAUDÍ. ME LLAMO VIOLETA

14/11/2019

Als sis anys, l’Ignacio va dir als seus pares: “Sóc una nena, em dic Violeta”. A través de la història de la Violeta, dels seus pares, Nacho Vidal i Franceska Jaimes, i d’altres famílies – com la de l’Alan Montoliu – i joves transgènere, coneixem la complexitat del procés que afronten aquestes persones i els desafiaments que es troben pel camí.

Me llamo Violeta és una història real, que ens parla d’identitat i de gènere, de com es viu la transexualitat en primera persona.

A través de l’acceptació, el patiment, l’esperança i el respecte, s’aborda el tema a través de diferents situacions i persones.
 
Direcció: Marc Parramon i David Fernández de Castro

Versió: Original en català i castellà
 
DIJOUS 21 DE NOVEMBRE A LES 20.30 H 
 
Preu:
4.50€ / 3€ Carnet Jove, socis Sala 1, aturats, jubilats i + 65 anys, alumnes de català per adults participants en el programa Voluntariat per la Llengua / Club La Vanguardia 2x1.
 
Venda d'entrades
30 minuts abans a la taquilla o al web www.elprincipal.cat

Propers concerts a l'#auditoritoldra

13/11/2019

 

Dissabte 16 de novembre a les 21 h a l'Auditori Eduard Toldrà, el grup de powerpop del Barri de Mar, formada per Llorenç Orriols, Marc Bala, Roger Ribera i Sergi Rigol, presentarà, sota el títol "Gràcies per acompanyà'ns", el seu segon treball discogràfic "L'amic mecànic" produït, pel també, músic vilanoví Vidal Soler.

 

La banda presentarà un show únic i irrepetible a la mateixa ciutat que els ha vist néixer, créixer i caminar de banda a banda per Santa Madrona. Mareta Bufona ens brindarà “Gràcies per acompanyà’ns!”, un espectacle sense pirotècnia però amb bones dosis de vinagre de proximitat. Sonaran tots els hits de la seva discografia, especialment del cançoner de “L’amic mecànic” (Bones Festes, 2019), el seu flamant nou disc. En definitiva, un sentit homenatge a la seva petita ciutat i un gran poble de mala mort. 

 

"L'amic mecànic" oferirà deu nous temes, seguint la filosofia del seu àlbum de debut "Vine el camp" (2017). Aquest nou disc va ser gravat, fa uns mesos, al mateix Auditori Eduard Toldrà, i asseguren que les lletres i composicions de les cançons estan més treballades, gràcies a l'acompanyament que han tingut de Vidal Soler, com a productor.

 

Les entrades es poden comprar a través d'Internet a www.auditoritoldra.cat, dissabte de 17 a 20 h a les taquilles del Teatre Principal i des d'una hora abans del concert, a les taquilles de l'Auditori.

 

Divendres 29 i dissabte 30 de novembre, el compositor i músic, Marc Parrot, ens oferirà "Refugi", un treball molt personal i íntim, amb un format molt proper. L'espectacle s'oferirà dins d'una iurta, una petita carpa de circ, ubicada a la plaça de les Neus, en la que músics i públic es fusionen en l'espai, per vuire aquesta experiència músical. 

Jugant amb els contrastos sonors i l’experimentació, Lluís Cartes i Dani Ferrer acompanyen a Marc Parrot, per acabar de vestir amb senzillesa cançons essencials que configuren un moment de refugi únic. 

 

L'espectacle s'oferirà en 3 sessions, una primera el divendres 29 a les 21 h, una segona, el dissabte 30 a les 18 h i una tercera, el dissabte a les 21 h. Les entrades es poden comprar a través d'Internet a www.auditoritoldra.cat, els dissabte de 17 a 21 h a les taquilles del Teatre Principal i el mateix dia del concert des d'una hora abans de cada sessió, també a les taquilles del Teatre Principal.

 

El dissabte 30, a les 12 h, gràcies a la col·laboració de Patates Piqué, podrem gaudir d'una Trobada vermut, amb Marc Parrot.

"Vine a fer el vermut amb Marc Parrot i Patates Piqué" és una activitat complemntària, en la que tindrem l'oportunitat de parlar amb Marc Parrot sobre la seva carrera musical, els seus projectes i tot allò que ens vingui de gust.

Aquesta activitat és gratuïta, pero té places limitades i cal reserva prèvia a info@auditoritoldra.car

 

Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Teatre Principal

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2019 Teatre Principal
Rambla Principal, 4 - 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS