Teatre Principal

Temporada setembre 2018 - gener 2019

Veure tota la programació

Notícies

BON ESTIU!

02/08/2018

La programació ESCENA i tot l'equip del Teatre Principal i l'Auditori Eduard Toldrà us volem agrair la vostra confiança i fidelitat; i desitjar-vos un BON ESTIU!

 

Aprofitem per convidar-vos a l'Acte de presentació de la nova temporada el divendres 21 de setembre a les 20 h al Centre d'Art Contemporani La Sala.  

 

Estem treballant amb Cheap Films per tal d'oferir-vos un bonic i divertit acte de presentació, acompanyats també d'alguns dels protagonistes que formen part de la nova temporada.

L'acte de presentació, com sempre, és GRATUÏT, però aquesta vegada, per temes d'organització, necessitem que ens confirmeu la vostra assistència a info@elprincipal.cat

 

Us avancem les dates de venda d'abonaments i venda d'entrades:

La venda d’ABONAMENTS començarà el dissabte 22 de setembre a les 11 h tant a taquilla com a través d’internet. L’horari de la taquilla del Teatre Principal serà: dissabte 22 de setembre d’11 h a 14 h i de 17 h a 20h i diumenge dia 23 de setembre d’11 h a 14 h i de 17 h a 20 h. I els dissabtes en horari habitual de taquilles del Teatre (de 17 h a 20 h ) sempre que quedin abonaments disponibles.

 

La venda d’ENTRADES començarà el diumenge 23 de setembre a les 11 h tant a taquilla com a través d’internet. L’horari de la taquilla del Teatre Principal serà: diumenge 23 de setembre d’11 h a 14 h i de 17 h a 20h (també venda d’abonaments).  I els dissabtes en horari habitual de taquilles del Teatre (de 17 h a 20 h ) o bé des d’una hora abans de l’inici de l’espectacle. A les taquilles de l’Auditori Eduard Toldrà des d’una hora abans de l’inici del concert.

 

Per qualsevol dubte en la compra d’abonaments o d’entrades, pot posar-se en contacte amb la taquilla del Teatre Principal, en els horaris a dalt esmentats, a través del telèfon 93 814 19 52 o de dilluns a divendres, de 10 h a 14 h, a través del telèfon 93 814 00 00 ext. 3176 o a info@auditoritoldra.cat / info@elprincipal.cat.


Així doncs, BON ESTIU I ENS RETROBEM AL SETEMBRE!NOVA LLEI DE PROTECCIÓ DE DADES

24/07/2018

Benvolgudes, benvolguts,

Des del 25 de maig de 2018 és d'aplicació directa el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, relatiu a la protecció de dades personals.

El Teatre Principal i l'Auditori Eduard Toldrà utilitzen les vostres dades únicament per a la tramesa d'informació relativa a la programació estable dels equipaments escènics, al qual esteu subscrits.
 
Les comunicacions comercials que us enviem es fonamenten en el consentiment que ens vareu donar al seu dia per rebre informació de les activitats i promocions que el Teatre Principal i l'Auditori Eduard Toldrà puguin dur a terme. Les vostres dades mai han estat ni seran cedides a tercers.

Us informem que, en qualsevol moment, podeu exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició i limitació en el tractament de les vostres dades d'acord amb el que preveu el Reglament (UE) 2016/679 per escrit i indicant les dades personals a info@elprincipal.cat o bé a info@auditoritoldra.cat.

El responsable del tractament de les dades personals és l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú (plaça de la Vila núm. 8, 08800 Vilanova i la Geltrú).

Salutacions cordials.
 

La Camerata Eduard Toldrà organitza un concert especial per recollir fons

29/06/2018

Albert Guinovart, David Alegret, Maria Lluïsa Muntada i Edmon Colomer, convidats especials el 7 de juliol.

 

L'associació musical Eduard Toldrà i la camerata Eduard Toldrà, amb la col·laboració de l'auditori Eduard Toldrà volen homenatjar la figura del músic vilanoví en un concert especial dedicat a la seva obra.

 

El 7 de juliol a les 21.30 h, a l'Auditori, la formació de càmera vilanovina oferirà una actuació especial, que comptarà amb convidats excepcionals com el pianista Albert Guinovart, el tenor David Alegret, la soprano Maria Lluïsa Muntada, i el director Edmon Colomer. Tots ells actuaran de forma desinteressada, i la recaptació del concert es destinarà a l'adquisició de documentació personal d'Eduard Toldrà que es donarà al Fons Toldrà de la Biblioteca Museu Víctor Balaguer.

 

La regidora de Cultura, Adelaida Moya, ha destacat "el treball comú de la regidoria de Cultura amb l'associació Eduard Toldrà, durant molt de temps", i ha posat en relleu que l'Associació "fa una feina de divulgació de la música clàssica, ens ajuda a acostar aquesta música al gran públic i també fa una tasca important pel que fa a la investigació i la documentació de la música en general i sobretot d'Eduard Toldrà".

 

La recaptació del concert es destinarà a adquirir un fons documental format per cartes que Eduard Toldrà va escriure de jove, el temps que va estar de gira per Europa amb el quartet Renaixement, una etapa poc documentada de la vida del músic. Les cartes expliquen el dia a dia de les gires que feien per Europa, i que Toldrà enviava al seu pare i als seus amics i familiars.

 

En nom, de l'Associació Musical i de la Camerata, Marijó Riba ha agraït a l'hereva i filla d'Eduard Toldrà, Narcisa Toldrà, la disposició per difondre la vida i l'obra del músic. "Ens sentim obligats a anar homenatjant i promocionant la figura i l'obra d'Eduard Toldrà".

 

En el repertori del concert s'hi podran escoltar peces com ara les "vistes al Mar" "que és una de les obres més emblemàtiques del músic i diria que molt vilanovina, per com sona de mediterrània" explica Marijó Riba. També hi haurà una peça que tocaran conjuntament la Camerata i Albert Guinovart, "que són les danses de Vilanova que Toldrà va arranjar, i a més es posarà a la batuta Edmon Colomer".

 

Les entrades al concert costen 15 € en la venda anticipada i 17 € a la taquilla, i es poden adquirir al web de l'Auditori www.auditoritoldra.cat 

 

 


Arxiu adjunt en PDF

Enllaç a http://www.auditoritoldra.cat/849/5/musica-classica/concert-en-homenatge-eduard-toldra

Últim concert de les Serenates a la Geltrú 2018

29/06/2018

Per cloure les Serenates a la Geltrú d'enguany, avui, divendres 29 de juny és el torn de "Homenatge Telemann: 250 anys de la seva mort",  a càrrec del Conjunt Atria, un jove quintet que intenta sempre trencar les barreres freqüentment establertes entre músics i públic i donar eines als oients per tal d'aprofundir en el llenguatge de la música barroca. Intèrprets: Júlia Santos, traverso; Isabel Soteras, violí; Guillem Cabré, violí; Carla Rovirosa, violoncel; i Eva del Campo, clavecí.
 
 
Com tots els concerts del cicle, començarà a les 22 h. Les entrades tenen un preu de 10 € i es poden adquirir una hora abans de cada concert al Castell de la Geltrú. Les localitats no són numerades i l'aforament és limitat.

L'organització de les Serenates va a càrrec de Joventuts Musicals de Vilanova i la Geltrú, Joventuts Musicals de Catalunya i l'Ajuntament de Vilanova, i compten amb el suport de l'Escola de Música Freqüències, ESMUC, Catalunya Música, Fundació de Música Ferrer-Salat, Palau de la Música-Orfeó Català, Amics de les Arts-Joventuts Musicals de Terrassa, Joventuts Musicals de Torroella de Montgrí, Fringe-Festival de Torroella de Montgrí, Generalitat de Catalunya, Diputació de Barcelona i Fundació SGAE.


Enllaç a http://www.conjuntatria.com/presentacio

El Documental del Mes. Dolphin Man

28/06/2018

A quanta profunditat pots arribar amb una sola alenada d’aire? Ens submergim en l’extraordinària història del bussejador Jacques Mayol, el primer capaç d’arribar als 100 metres de profunditat sense respiració artificial i que va revolucionar el busseig per apnea mitjançant la introducció de tècniques de ioga i zen. Una història immersiva, una experiència sensorial i transformadora sota l’aigua que ens connecta amb el nostre jo interior.

Dolphin Man ens apropa a la vida del llegendari bussejador per apnea que va servir d’inspiració de la pel·lícula de culte The Big Blue de Luc Besson. Va viatjar per tot el món, promovent la urgència i la necessitat dels humans de tornar a connectar amb la natura. Un retrat íntim de la seva vida que revela com ‘l’home-dofí’ va forçar els límits del cos i de la ment, no només per batre rècords sinó també amb l’esperança de descobrir l’afinitat més profunda entre els éssers humans i el mar.
 
Dimecres 11 de juliol a les 20.30h
Preu: 3 euros
Entrades: 30 minuts abans a taquilla o al web www.elprincipal.cat 
 

Continuem amb les Serenates a la Geltrú!

22/06/2018

Encara queden dues sessions de les Serenates a la Geltrú!
 
 
Avui, divendres  22 de juny el guitarrista José Luís Bieito juntament amb els actors Camilo García i Maife Gil, presenta "Cantar de los Cantares", un espectacle de poesia i música on, amb el fil conductor de les paraules de Fray Luís de León i de Juan de la Cruz, ens podem apropar a la música dels més importants vihuelistas del renaixement espanyol.
 
Per cloure les Serenates d'enguany, divendres que ve, dia 29 de juny és el torn de "Homenatge Telemann: 250 anys de la seva mort",  a càrrec del Conjunt Atria, un jove quintet que intenta sempre trencar les barreres freqüentment establertes entre músics i públic i donar eines als oients per tal d'aprofundir en el llenguatge de la música barroca. Intèrprets: Júlia Santos, traverso; Isabel Soteras, violí; Guillem Cabré, violí; Carla Rovirosa, violoncel; i Eva del Campo, clavecí.
 
 
Tots els concerts es faran a les 22 h. Les entrades tenen un preu de 10 € i es poden adquirir una hora abans de cada concert al Castell de la Geltrú. Les localitats no són numerades i l'aforament és limitat.

L'organització de les Serenates va a càrrec de Joventuts Musicals de Vilanova i la Geltrú, Joventuts Musicals de Catalunya i l'Ajuntament de Vilanova, i compten amb el suport de l'Escola de Música Freqüències, ESMUC, Catalunya Música, Fundació de Música Ferrer-Salat, Palau de la Música-Orfeó Català, Amics de les Arts-Joventuts Musicals de Terrassa, Joventuts Musicals de Torroella de Montgrí, Fringe-Festival de Torroella de Montgrí, Generalitat de Catalunya, Diputació de Barcelona i Fundació SGAE. 

El Festival Internacional de Música Popular i Tradicional de Vilanova i la Geltrú arriba a la 38a edició, fidel als sons amb segell original

13/06/2018

Puerto Candelaria, Kepa Junkera, Muchacho y los Sobrinos i Biflats encapçalen un programa amb 18 actuacions al llarg de tres dies.

 

El FIMPT arriba aquest cap de setmana a la 38a edició proposant 18 actuacions musicals en diferents escenaris de la ciutat i els seus carrers i places.  

 

L'adaptació de Carles Cases de la cançó "Passeig del Carme" de Pere Tàpias obrirà aquest divendres, 15 de juny, una nova edició del Festival Internacional de Música Popular i Tradicional de Vilanova i la Geltrú, el FIMPT. Cases ha escollit la versió amb el ritme del sirtaki per seguir el ritual d'inauguració del Festival, interpretant una peça genuinament vilanovina, que en anteriors edicions ja han versionat músics com ara Carles Sanjosé, Carles Belda, Gemma Humet, Toti Soler, Elisabeth Raspall, Carles Dènia, i la banda de l'Escola i Conservatori Mestre Montserrat.

 

El músic i compositor català portarà també a l'escenari del Teatre Principal el seu espectacle "L'esperit dels Obama", una reinterpretació personal de les melodies espirituals negres.

 

Les entrades es poden comprar a www.vilanova.cat/fimpt o des d'1 hora abans del concert a la taquilla del Teatre Principal.

 

L'escenari principal serà la nova plaça del Port, que acollirà les actuacions de gran format, com ara la rumba de Muchacho & Los Sobrinos, amb l'espectacle "Carabutsí", divendres al vespre, o la cúmbia rebel dels colombians Puerto Candelaria, també el dia 15 a la nit.

 

Dissabte serà el torn de Kepa Junkera, acompanyat de convidats de luxe, com la mallorquina Miquela Lladó, el valencià Hilari Alonso i la Cobla Maricel, per presentar el seu últim treball, "FOK". A la mitjanit, la plaça del Port es transformarà amb els ritmes festius de Biflats, una "Catalan Fanfare".

 

L'escenari principal del FIMPT es desplaçarà diumenge fins l'AUDITORI EDUARD TOLDRÀ per escoltar la producció catalano-polonesa "PolCat", de Janusz Prusinowski Kompania i Manu Sabaté. Una col·laboració musical que explora el diàleg entre les dues tradicions musicals. Els encarregats de cloure el FIMPT seran els gallecs Os d'Abaixo, que presenten el seu nou disc, "Quixera ser dos paxaros".

L'ACCÈS ALS CONCERTS DEL DIUMENGE ÉS GRATUÏT (Aforament limitat).

 

A banda dels concerts en els escenaris principals, al llarg dels tres dies se succeiran altres activitats musicals com els preludis grallers, a càrrec del duet Criatures, divendres a la rambla Principal, la cercavila dels alumnes de música tradicional de l'ECMM i d'Els Francolins, dissabte pels carrers del centre, el vermut-jam session tradicional, a càrrec de Marcel Casellas, Marc del Pino i Roger Andorrà, dissabte, i el Firasac, diumenge, amb la fira dels Luthiers, la cercavila de sacs de gemecs i l'actuació al pati del castell de la Geltrú, a càrrec dels mallorquins Es vell monara i es de Can Bou. Com a novetat també destaquen els dos concerts de proximitat, ubicats a la FIMPTeca, l'espai gastronòmic de la plaça del Port, amb Bea Valladares Son Tres Trio el divendres i Carla Barroso i Cameron Moore el dissabte. 


Enllaç a http://www.vilanova.cat/fimptCicle Gaudí. Una mujer fantástica

12/06/2018

Marina, una jove cambrera aspirant a cantant i Orlando, vint anys més gran, planejen un futur junts.

Després de la sobtada mort d’ell, ella haurà d’enfrontar-se a les sospites, prejudicis i violència de la seva família, que la considera una aberració per ser una dona transgènere. Marina haurà de lluitar i resistir per arribar a ser una dona fantàstica.

Direcció: Sebastián Lelio
Estrena: Setembre de 2017
Durada: 104 min.
Versió: Original en castellà
Intèrprets:
Daniela Vega, Francisco Reyes, Luis Gnecco, Aline Küppenheim, Amparo Noguera, Alejandro Goic, Antonia Zegers
 
Dijous 21 de juny a les 20.30h
Venda d'entrades: 30  minuts abans de la projecció a taquilla o al web www.elprincipal.cat
Preu entrada: 4.50€ / 3€ Carnet Jove, socis Sala 1, aturats, jubilats i + 65 anys, alumnes de català per adults participants en el programa Voluntariat per la Llengua / Club La Vanguardia 2x1.
 
 

Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Teatre Principal

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2018 Teatre Principal
Rambla Principal, 4 - 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS