Teatre Principal

Temporada setembre 2019 - febrer 2020

Veure tota la programació

Notícies

ACTE DE PRESENTACIÓ DE LA PROGRAMACIÓ ESCENA

22/01/2020

Diumenge 26 de gener a les 18 h, al Teatre Principal, Marc Bala i el grup Janio Marti Project ens presentaran la nova programació ESCENA febrer - juny 2020.

 

Tal i com hem anat fent en les últimes temporades, hem preparat un acte en el que presentarem el contingut de la programació Escena, dels equipaments culturals municipals (Teatre Principal, Auditori Eduard Toldrà i Centre d'Art Contemporani La Sala), entre els mesos de febrer a juny.

En aquest acte complementarem la programació que fa uns dies ja vam avançar amb els espectacles següents: La Rambla de les Floristes, del Teatre Nacional de Catalunya, l'exposició d'Armand Cardona Torrandell, Estómac de la Clara Peya, l'exposixió Elogi del Malentès, Paraísos Mejores, de Javier Ruibal, Trama de Roser López Espinosa i Cobertura de Bruno Oro i Clara Segura.

L'acte serà presentat per Marc Bala, cantant i compositor dels grups vilanovíns Copa Lotus i Mareta Bufona i periodista i comunicador, com a col·laborador del programa de ràdio La primera hora de Rac105 i del programa televisiu Tot es mou de TV3, entre d'altres. El presentador estarà acompanyat durant tot l'acte de la formació musical Janio Marti Project, liderada per Josep Martí "Pinyu", en homenatge al grup Harlem Group Days, posteriorment Orquestra Janio Marti. Durant l'acte també comptarem amb alguns dels protagonistes de la temporada, que ells mateixos ens explicaran els seus projectes i per acabar, una copa de cava.

 

VENDA D'ABONAMENTS I D'ENTRADES 

La venda d'abonaments començarà el DISSABTE 1 DE FEBRER DE 2020, a partir de les 11h per Internet i d'11 a 14 i de 17 a 20 h a les taquilles del Teatre Principal.

La venda d'entrades començarà el DIUMENGE 2 DE FEBRER DE 2020, a partir de les 11h per Internet i d'11 a 14 i de 17 a 20 h a les taquilles del Teatre Principal.CICLE GAUDÍ. EL VIATGE DE LA MARTA

20/01/2020

La Marta, una noia de 17 anys, va de vacances a un ressort a Àfrica amb el seu  pare i el seu germà petit. S’avorreix molt i prefereix passar més temps amb els treballadors de l’hotel que amb la seva pròpia família. Aquestes noves amistats tensaran la relació amb el seu pare i obligaran a la família a parlar i mirar d’entendre’s. El viatge es convertirà per tots en una experiència molt més rica del què podien imaginar
 
DIJOUS 23 DE GENER A LES 20.30H.
 
Preu entrada:
4.50€ / 3€ Carnet Jove, socis Sala 1, aturats, jubilats i + 65 anys, alumnes de català per adults participants en el programa Voluntariat per la Llengua / Club La Vanguardia 2x1.

Venda d'entrades: 
30 minuts abans a la taquilla o al web www.elprincipal.cat
 
 

Música per gaudir amb família

15/01/2020

Diumenge 19 de gener a les 18 h a l'Auditori Eduard Toldrà Viatjazz a Nova Orleans amb la Cia. Roger Canals.

Viatjazz a Nova Orleans és més que un simple concert de jazz dixieland. És un viatge explosiu i animat cap a Nova Orelans, bressol del jazz més clàssic; i a la vegada, és una experiència pictòrica del graffiti. És una audició participativa que reflexiona sobre les emocions més universals de la música trenant un diàleg fantàstic amb l’art urbà; L’spray de colors llampants pinta la música de l’època del blanc-i-negre!

Un espectacle per explicar el fet musical a través d’un diàleg amb un dels exponents de l’art urbà, el grafiti. Una simbiosi ideal per entretenir i divulgar amb les potencialitats d’aquests dos llenguatges comunicatius: música i pintura.

 

Les entrades es poden comprar per Internet a través de www.auditoritoldra.cat, a la taquilla del Teatre Principal el dissabte de 17 a 20 h i a la taquilla del mateix Auditori Eduard Toldrà, des d'una hora abans del concert.

 

Anem tancant la temporada ESCENA

10/01/2020

El mes de gener 2020 segueix ple d'activitat cultural, i continuem amb la temporada setembre 2019 - febrer 2020.

 

Avui, divendres 10 de gener, a les 21 h al Teatre Principal Abans que es faci fosc, un espectacle que ens convida a fer un viatge pel cosmos i a la vegada un viatge interior, en el que la protagonitza, l'actriu Míriam Iscla, intenta buscar-se a si mateixa. 

 

Diumenge 12 de gener, a les 19 h a l'Auditori Eduard Toldrà la Banda de Música Mestre Montserrat ens oferirà el Concert de Festa Major d'hivern: Els Tres Tombs.

 

El diumenge 19 de gener, a les 18 h, a l'Auditori Eduard Toldrà la Companyia Roger Canals ens oferirà l'espectacle Viatjazz a Nova Orleans, el bressol del jazz clàssic. Molt més que un concert, un viatge explosiu, per xics i grans que ens permetrà conèixer i gaudir d'aquest gènere musical. 

 

El dissabte 25 de gener, a les 19 i 21 h, al Teatre Principal, el jove actor vilanoví Àlex Pereira ens presentarà l'espectacle Diu el nen que ha vist un cérvol, una reflexió sobre les pors dels nens i com ens afecten als adults. 

 

El dijous 30 de gener, a les 21 h, a l'Auditori Eduard Toldrà David Puertas ens parlarà sobre la Cinquena de Beethoven, que es podrà escoltar al concert de l'OBC, el divendres 31 de gener, a l'Auditori de Barcelona.

L'Associació Musical Eduard Toldrà gestiona un servei de bus i entrades per anar a aquest concert. Per a més informació: secretaria@camerataeduardtoldra.cat

 

I el dissabte 1 de febrer, a les 21 h, a l'Auditori Eduard Toldrà tancarem la temporada amb la cantaora Mayte Martín i el seu nou espectacle  Memento.

 

Us recordem que el diumenge 26 de gener, a les 18 h, al Teatre Principal hi haurà l'Acte de presentació de la nova temporada Escena. 

 

 

 

DOCUMENTAL DEL MES. ELS TESTIMONIS DE PUTIN

07/01/2020

Com si es tractés de l’entrada a una nova era, el 31 de desembre de 1999 Rússia coneixia el seu nou i actual president: Vladímir Putin. Com va ser el seu ascens al poder? Com s’ha convertit en un dels polítics més influents i controvertits del panorama mundial?

A través dels testimonis com el de l’antic secretari general de la Unió Soviètica Mikhaïl Gorbatxov, el primer president de Rússia, Borís Ieltsin o el mateix Putin, el director Vitaly Mansky explica la història sobre com l’actual president va ascendir al poder i ha mantingut la seva posició durant dues dècades.

A través de material d’arxiu personal rodat al llarg de l’any 2000 i d’uns testimonis únics molt propers a la figura de Putin, Vitaly Mansky ens descobreix les veritables causes i conseqüències de l’operació Successor, l’entramat polític que va fer pujar Putin al poder. Manksy havia estat contractat per seguir i filmar la primera campanya del polític que ben aviat es convertiria en un dels líders més controvertits en l’actualitat.

A través d’antigues gravacions que actuen com a veritables càpsules del temps, revisitem la història sobre com Putin, juntament amb el seu cercle més íntim, va ascendir al poder i els actors que ho van fer possible.

DIMECRES 15 DE GENER A LES 20.30 H.
 
Preu entrada:
3 euros 

Venda d'entrades: 
30 minuts abans a la taquilla o al web www.elprincipal.cat

GENERALÍSIMO. La vida de Franco en color

07/01/2020

Francisco Franco és la figura política més transcendental del segle XX a Espanya, i avui en dia podem veure com la seva petjada i la seva ombra continuen presents.
A través del material d’arxiu de la Filmoteca Española, aquest documental retrata la vida del dictador, des dels seus inicis com a simple militar conservador fins a fer-se amb el lideratge dels colpistes que venceren a la Guerra Civil i ostentar durant gairebé 40 anys un poder absolut

Direcció:
Luís Carrizo
 
Producció:
Francesc Escribano 
 
Presentació i col·loqui amb Luís Carrizo i Francesc Escribano
 
DIJOUS 16 DE GENER A LES 20.30 H.
 
Preu entrada:
Gratuït
 
Horari de taquilles a les 20 h.  


Arriba una nova temporada Escena a Vilanova i la Geltrú

17/12/2019


 
Estem a les portes del Nadal, i tenim moltes ganes d’explicar-vos la programació Escena que estem preparant per a la temporada febrer-juny 2020. És per això, que volem avançar algunes de les propostes que ja tenim a punt i comunicar-vos la data de l’acte de presentació i els dies de venda d’abonaments i entrades. A més a més, recordar-vos, que si aquests dies voleu regalar cultura, podeu comprar, els nostres tiquets regal i REGALA ESCENA. 
 
Teatre Principal
La temporada començarà el 29 de febrer, al Teatre Principal, amb La Rambla de les Floristes, una producció del TNC, sobre un dels clàssics del teatre català. 
Seguint al Teatre Principal, el 17 de maig, podrem gaudir de Trama, l’últim treball coreogràfic de la coreògrafa Roser López Espinosa.  Precisió, delicadesa i elements acrobàtics defineixen aquest nou treball, que s’emmarca en el Pla d’Impuls de la Dansa-Gira Nacional de Dansa de la Generalitat de Catalunya. 
I el mateix mes de maig, però el dia 23, Bruno Oro i clara Segura, presentaran Cobertura, una comèdia sobre l’amor i desamor, l’èxit i el fracàs.
 
Auditori Eduard Toldrà
El 14 de març, la Clara Peya, acompanyada de la seva banda, presentarà el treball Estómac, un treball que combina els sons del jazz, el rap, el pop i l’electrònica amb un important manifest feminista, amb el que busca desconstruir la idea de l’amor romàntic. 
I el 3 d’abril, en el marc del 40è FIMPT, que enguany tindrà lloc del 10 al 12 de juliol, el cantautor Javier Ruibal, presentarà Paraísos Mejores. Javier Ruibal, Premio Nacional de Músicas Actuales 2017 i recentment nominat a Millor Cançó Original en els Premis Goya 2020 amb el tema Intemperie, escrit per la pel·lícula  Intemperie de Benito Zambrano, i interpretat a la pel·lícula per Silvia Pérez Cruz, ja va ser a Vilanova i la Geltrú l’any 1999, també en el marc del FIMPT. 
 
La Sala
Pel que fa a la programació de La Sala, del 13 de març al 3 de maig, a la sala de les columnes, es presentarà Armand Cardona Torrandell: Retaules de les gents, barcos, màquines, gats. 1956-1959, una selecció d’obres de l’artista vilanoví, que ens transportarà a l’època esmentada, entre 1956 i 1960. És una rememoració de les primeres manifestacions públiques d’Armand Cardona com a pintor. Les obres que es mostren pertanyen a col·leccions de Vilanova, amb una aportació destacada de la família de l’artista.
I del 27 de març al 14 de juny de 2020, a la sala de les voltes, Elogi del malentés, una exposició itinerant del Programa d’Arts Visuals de l’Oficina de Difusió Artística (ODA) de la Diputació de Barcelona, i en col·laboració amb els municipis que l’acullen, comissariada per Joana Hurtado Matheu, en la que 14 dones artistes destapen els malentesos que hi ha darrere de la quotidianitat.

Això només és un avanç de la temporada que ens espera; així que, si voleu descobrir tot el que tenim preparat, us convidem a l’ACTE DE PRESENTACIÓ, el diumenge 26 de gener, a les 18 h al Teatre Principal. 
 
La VENDA D'ABONAMENTS serà el dissabte 1 de febrer, a partir de les 11 h per Internet i fins a les 14 h i de 17 a 20 h a la taquilla del Teatre Principal. I la VENDA D'ENTRADES, el diumenge 2 de febrero, en el mateix horari.
 ELS PASTORETS DEL CÍRCOL CATÒLIC

16/12/2019

Una de les activitats tradicionals del calendari de Nadal és anar al Catòlic a veure la representació d'ELS PASTORETS, una adaptació del text de J.M. Folch i Torres.

 

Les representacons 

- 25 de desembre de 2019 19:00

- 26 de desembre de 2019 19:00

- 28 de desembre de 2019 21:00

- 29 de desembre de 2019 18:00

- 04 de gener de 2020 18:00

- 05 de gener de 2020 11:00

- 06 de gener de 2020 19:00

- 12 de gener de 2020 18:00

 

 Venda d’entrades

Per internet a www.circolcatolic.com a partir del 17 de desembre.

Al Teatre Círcol Catòlic 16 de desembre de 19.30 a 21h (socis del C.C.) 19 de desembre de 19.30 a 21h (públic general) 27 de desembre de 19.30 a 21h (públic general) 3 de gener de 19.30 a 21h (públic general) 10 de gener de 19.30 a 21h (públic general)

I una hora abans de cada representació

 

Preus 8 euros socis i nens (fins a 12 anys) 12 euros general

 

Més informació a:

http://www.circolcatolic.com/

http://www.pastoretsdecatalunya.cat/Qui-som/Associats/Vilanova-i-la-Geltru

Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Teatre Principal

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2020 Teatre Principal
Rambla Principal, 4 - 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS