Teatre Principal

Programació Temporada febrer - juny 2020

Veure tota la programació

Notícies

CICLE GAUDÍ. LA HIJA DE UN LADRÓN

20/02/2020

La Sara ha estat sola tota la vida. Té 22 anys i un nadó, i el seu desig és formar una família normal al costat del seu germà petit i el pare del seu fill. El seu pare, el Manuel, després d’anys d’absència, surt de la presó i decideix reaparèixer a les seves vides.
La Sara sap que ell és el principal obstacle en els seus plans i pren una decisió difícil: allunyar-lo d’ella i del seu germà. 

Direcció: Belén Funes
Versió Original en Català i Castellà
Intèrprets:
Greta Fernández, Eduard Fernández, Adela Silvestre, Àlex Monner
 
DIJOUS 27 DE FEBRER A LES 20.30 H. 

Preu entrada:
4.50€ / 3€ Carnet Jove, socis Sala 1, aturats, jubilats i + 65 anys, alumnes de català per adults participants en el programa Voluntariat per la Llengua / Club La Vanguardia 2x1.

Venda d'entrades: 
30 minuts abans a la taquilla o al web www.elprincipal.cat

VOLS PARTICIPAR EN EL NANOTEATRE 2020?

07/02/2020

El dissabte 7 de març, de 10h a 14h, realitzarem un entrenament actoral-casting al Teatre Principal. Si vols participar a l'edició d'enguany del Nanoteatre, t'hi esperem!

Per participar-hi només cal que ens enviis el teu CV teatral a info@elprincipal.cat, com a màxim el dia 5 de març de 2020. 

El Nanoteatre són 4 càpsules de teatre per descobrir tot el potencial del teatre feta a casa nostra. Es tracta d'un projecte quee respon al concepte de teatre de petit format en un ampli sentit de la paraula. Des del 2013 el Teatre Principal produeix aquesta experiència, amb l’implicació de diferents sectors de l’escena vilanovina, amb l’objectiu de crear 4 càpsules de teatre, d’una durada de 15 min cadascuna, que es representaran en diferents espais, tot creant un recorregut. Novament traspassem les fronteres físiques del Principal per continuar programant en d’altres espais amb l’objectiu d’arribar a nous públics i fer més properes les creacions escèniques.

Anima't a participar-hi! Teatre de Km 0, fet a casa! EL DOCUMENTAL DEL MES. CHRIS EL SUÍS

04/02/2020

La pel·lícula ens descobreix la història del reporter que es va veure atrapat pel conflicte bèl·lic dels Balcans i d’on no en va poder sortir. Gairebé tres dècades després de la seva mort, la directora Anja Kofmel investiga els últims dies del seu cosí i ho il·lustra amb els seus dibuixos i animacions, que combina amb entrevistes a les persones més properes d’en Chris. 
 
DIMECRES 12 DE FEBRER A LES 20.30H.
 
Preu entrada:
3 euros 
 
Venda d'entrades: 
30 minuts abans a la taquilla o al web www.elprincipal.cat

CONCERT SOLIDARI PROACTIVA OPEN ARMS AMB EL COR VIVALDI!

31/01/2020

Diumenge 9 de febrer a les 18 h l'Auditori Eduard Toldrà acollirà el Concert Solidari Proactiva Open Arms amb el Cor Vivaldi-Més que un Cor. 

El Cor Vivaldi petits cantors de Catalunya celebra el seu 30è aniversari i ho celebra a Vilanova i la Geltrú i amb una causa solidària. Tots els diners recaptats amb el concert els destinaran a ajudar als amics de Proactiva Open Arms.

 

Les entrades es poden comprar dissabte 1 i 8 de febrer, de 17 a 20h, a les taquilles del Teatre Principal. 

 

El preu de l'entrada és de 10 € i pels estudiant de música (mostrant matrícula o carnet d'estudiant de l'escola de música) 5€ 

 

I us volem animar a colaborar-hi!

 

 

ATENCIÓ! S'AJORNA EL CONCERT DE MAYTE MARTIN AL DIUMENGE 15 DE MARÇ A LES 19H

30/01/2020El concert de la Mayte Martin, previst pel dissabte 1 de febrer s'ajorna per malaltia de l'artista al diumenge 15 de març a les 19h.
 

La nova data del concert serà el DIUMENGE 15 DE MARÇ, A LES 19H. Per canviar les entrades per la nova data o per qualsevol dubte i informació, podeu passar per les  taquilles del Teatre Principal els dissabtes de 17 a 20h o al telf. 93 814 00 00, ext. 3176 de dilluns a divendres de 9 a 14h.

Preguem disculpeu les molèsties.

Nova temporada ESCENA! #entraenescena

29/01/2020

La Rambla de les Floristes del TNC, Estómac de Clara Peya i Paraïsos Mejores de Javier Ruibal, l'estrena de La Tempesta de la Companyia Parking Shakespeare o l'exposició Retaules de les gents, barcos, màquines, gats 1956-1959 d'Armand Cardona Torrandell, són algunes de les propostes que es podran veure de febrer a juny al Teatre, l'Auditori i La Sala. 

 

La nova temporada Escena  arrencarà amb força el 29 de febrer amb la representació de ‘La Rambla de les Floristes', de Josep Maria de Segarra i produïda pel Teatre Nacional de Catalunya. Aquest serà el tret de sortida d'una programació àmplia, variada i adreçada a tots el públics on es combinen espectacles professionals amb noves creacions, programació de cinema o produccions que són fruit del programa de Suport a la Creació Singulart.

 

La nova temporada d'arts escèniques, musicals, arts visuals i cinema, que es va presentar diumenge 26 en un acte obert al públic al Teatre Principal, va tenir com a presentador el periodista i músic vilanoví Marc Bala i va estar amenitzada amb l'actuació de la formació Janio Marti Project, que amb el seu espectacle Harlem Group Days actuaran al maig a l'Aditori Eduard Toldrà. Durant la presentació, els assistents van fer un petit tast dels diferents espectacles, produccions i exposicions de la nova temporada. 

 

Així doncs, la nova temporada Escena Vilanova que es desenvoluparà al Teatre Principal, l'Auditori Eduard Toldrà i el Centre d'Art Contemporani La Sala durant els mesos febrer - juny, engloba una quantitat d'espectacles molt i molt gran i molt variada, per intentar abraçar tot el públic i arribar als interessos de tothom.

 

 

Teatre Principal

- Dissabte 29 de febrer a les 21h - La Rambla de les Floristes (Teatre Nacional de Catalunya)

- Dissabte 21 de març a les 20h - Dia Mundial del Teatre. Lluny de casa (Tracart. Aula d'Activitats Teatrals)

- Dissabte 28 de març a les 21h - Els ocells (Companyia La Calòrica)

- Dissabte 4 d'abril a les 21h - Els darrers dies de la Catalunya republicana (Terra Teatre)

- Dissabte 25 abril a les 21h - La Tempesta (Companyia Parking Shakespeare)

- Diumenge 26 d'abril durant tot el dia - Dia Internacional de la Dansa

- Diumenge 17 de maig a les 19h - Trama (Roser López Espinosa)

- Dimecres 20 i dijous 21 de maig a les 20h . Tots dansen (projecte pedagògic)

- Dissabte 23 de maig a les 21h - Cobertura (Bruno oro i Clara Segura)

 

 

Auditori Eduard Toldrà

- Dissabte 14 de març a les 21h - Clara Peya (Estómac)

- Diumenge 29 de març a les 19h - Camerata Eduard Toldrà. Direcció: Edmon Colomer. Clave solista: Dani Espasa (L'Art de la Fuga) 

- Divendres 3 d'abril a les 21h - Javier ruibal (Paraísos Mejores)

- Dissabte 18 d'abril a partir de les 12h - La Medusa Fest (El Petit de Cal Eril, Bifannah, Da Souza, Sandré...)

- Diumenge 19 d'abril a les 19h - Camerata Eduard Toldrà. Direcció-concertino: Ariadna Padró (Contrallums) 

- Dijous 7, divendres 8, dijous 14 i divendres 15 de maig a les 20h - Cantem! T'ho diré cantant (projecte pedagògic) 

- Diumenge 10 de maig a les 19h - Janio Marti Project (Harlem Group Days) 

- Diumenge 31 de maig a les 19h - Camerata Eduard Toldrà. Direcció-concertino: Corrado Bolsi 

- Divendres 19 de juny a parir de les 17:30h - Dia Internacional de la Música 

- Diumenge 21 de juny a les 19h - Elisabet Raspall World Group (Links. Vincles, lligams de sang i de terra)

 

 

Centre d'Art Contemporani La Sala

- Del 13 de març al 3 de maig - Retaules de les gents, barcos, màquines, gats 1956-1959 d'Armand Cardona Torrandell

- Del 27 de març al 14 de juny - Elogi del Malentès, col·lectiva de 14 dones artistes

- Del 3 al 26 d'abril - El mar és blau, fotografies de Thais Buforn

 - Del 8 al 17 de maig - XIV Mostra d'Art d'Objectes Reciclats

- Del 8 de maig al 21 de juny - Conte Va! Va de Contes! 

 

La venda d'abonaments s'iniciarà el DISSABTE 1 DE FEBRER a partir de les 11h per Internet i d'11 a 14h i de 17 a 20h a les taquilles del Teatre Principal.

La venda d'entrades s'iniciarà el DIUMENGE 2 DE FEBRER a partir de les 11h per Internet i d'11 a 14h i de 17 a 20h a les taquilles del Teatre Principal.

 

 

Aquesta setmana

 

I us recordem que avui DIJOUS 30 DE GENER a les 21h tenim una nova sessió del PARLEM DE MÚSICA A CÀRREC de David Puertas, que ens parlarà de Beethoven i la seva simfonia per excel·lència "La Cinquena". Podriem dir considerar que aquesta simfonia comença amb les quatre notes més famoses de la història musical. Daciv Puertas ens ho explicarà!

 

I dissabte 1 de febrer a les 21h a l'Auditori Eduard Toldrà l'últim concert de la temporada setembre'19 - febrer'20 amb Mayte Martin. 

 

Memento és una incitació al record. A aquesta acció sanadora d’agitar la memòria per retre culte al que ens va precedir i agrair el que ens va ser concedit. L’acte de detenir-se a reflexionar sobre l’essencial.

 

Jamás encontré un término que definiera mejor mi relación con el flamenco, que denominara de forma tan certera este motor que me impulsa a rendir culto al pasado, ese respeto religioso que profeso al flamenco y a quienes han hecho de él ese tesoro que venero. 

 

Honrarlo es lo que quiero. Y por eso pongo a su servicio mi sentido del decoro y de la libertad. A partes iguales. El primero para contribuir a preservar con rigor sus preceptos, que vienen dados por una ética y una estética que son herencia sagrada; el segundo, para poner todas mis capacidades creativas, imaginativas y emotivas a su servicio, para ser vehículo que conecte el pasado con el presente, para buscar dentro de mí y dar luz al resonar de los ecos antiguos que hablan con mi voz.


Enllaç a http://www.elprincipal.cat
Enllaç a http://www.auditoritoldra.cat

ACTE DE PRESENTACIÓ DE LA PROGRAMACIÓ ESCENA

22/01/2020

Diumenge 26 de gener a les 18 h, al Teatre Principal, Marc Bala i el grup Janio Marti Project ens presentaran la nova programació ESCENA febrer - juny 2020.

 

Tal i com hem anat fent en les últimes temporades, hem preparat un acte en el que presentarem el contingut de la programació Escena, dels equipaments culturals municipals (Teatre Principal, Auditori Eduard Toldrà i Centre d'Art Contemporani La Sala), entre els mesos de febrer a juny.

En aquest acte complementarem la programació que fa uns dies ja vam avançar amb els espectacles següents: La Rambla de les Floristes, del Teatre Nacional de Catalunya, l'exposició d'Armand Cardona Torrandell, Estómac de la Clara Peya, l'exposixió Elogi del Malentès, Paraísos Mejores, de Javier Ruibal, Trama de Roser López Espinosa i Cobertura de Bruno Oro i Clara Segura.

L'acte serà presentat per Marc Bala, cantant i compositor dels grups vilanovíns Copa Lotus i Mareta Bufona i periodista i comunicador, com a col·laborador del programa de ràdio La primera hora de Rac105 i del programa televisiu Tot es mou de TV3, entre d'altres. El presentador estarà acompanyat durant tot l'acte de la formació musical Janio Marti Project, liderada per Josep Martí "Pinyu", en homenatge al grup Harlem Group Days, posteriorment Orquestra Janio Marti. Durant l'acte també comptarem amb alguns dels protagonistes de la temporada, que ells mateixos ens explicaran els seus projectes i per acabar, una copa de cava.

 

VENDA D'ABONAMENTS I D'ENTRADES 

La venda d'abonaments començarà el DISSABTE 1 DE FEBRER DE 2020, a partir de les 11h per Internet i d'11 a 14 i de 17 a 20 h a les taquilles del Teatre Principal.

La venda d'entrades començarà el DIUMENGE 2 DE FEBRER DE 2020, a partir de les 11h per Internet i d'11 a 14 i de 17 a 20 h a les taquilles del Teatre Principal.CICLE GAUDÍ. EL VIATGE DE LA MARTA

20/01/2020

La Marta, una noia de 17 anys, va de vacances a un ressort a Àfrica amb el seu  pare i el seu germà petit. S’avorreix molt i prefereix passar més temps amb els treballadors de l’hotel que amb la seva pròpia família. Aquestes noves amistats tensaran la relació amb el seu pare i obligaran a la família a parlar i mirar d’entendre’s. El viatge es convertirà per tots en una experiència molt més rica del què podien imaginar
 
DIJOUS 23 DE GENER A LES 20.30H.
 
Preu entrada:
4.50€ / 3€ Carnet Jove, socis Sala 1, aturats, jubilats i + 65 anys, alumnes de català per adults participants en el programa Voluntariat per la Llengua / Club La Vanguardia 2x1.

Venda d'entrades: 
30 minuts abans a la taquilla o al web www.elprincipal.cat
 
 

Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Teatre Principal

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2020 Teatre Principal
Rambla Principal, 4 - 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS