Teatre Principal

Temporada setembre 2018 - gener 2019

Veure tota la programaciˇ

Notícies

ELS PASTORETS DEL C═RCOL CATĎLIC

17/12/2018

Una de les activitats tradicionals del calendari de Nadal és anar al Catòlic a veure la representació d'ELS PASTORETS, una adaptació del text de J.M. Folch i Torres. Aquest any celebren el 40è aniversari. 

 

Les representacions:

 

 

Desembre

25 a les 19h

26 a les 19h

29 a les 21h

30 a les 18h

Gener

1 a les 19h

6 a les 19h

12 a les 18h

13 a les 18h

 

Venda d'entrades: 

 

 Per internet

A partir del dia 20 de desembre a www.circolcatolic.com

 

 Al Teatre Círcol Catòlic

19 de desembre de 19.30 a 21.00h Socis del CC

20 i 21 de desembre de 19.30 a 21.00h Públic General

28 de desembre de 19.30 a 20.30h Públic General

3 de gener de 19.30 a 20.30h Públic General

10 de gener de 19.30 a 20.30h Públic General

I una hora abans de cada representació

 

 Preus

 

8 euros socis i nens (fins 14 anys)

12 euros general

 

Més informació a:

 

www.circolcatolic.com

http://www.pastoretsdecatalunya.cat/Qui-som/Associats/Vilanova-i-la-Geltru

Per qualsevol altre dubte, us podeu adreçar a nosaltres mitjançant el mail:

circolcatolic@hotmail.com o secretaria@circolcatolic.com

QuŔ ens ofereix la programaciˇ Escena aquesta setmana?

12/12/2018

Aquesta setmana la programació Escena ens ofereix cinema, teatre i música.

 

La primera cita serà avui mateix, dimecres 11 de desembre a les 20:30h al Teatre Principal, amb el cicle Documental del Mes, i el documental Last days in Shibati.

 

El documental ens explica que el nen Zhou Hong i la senyora Xue Lian han de marxar de l’última barriada històrica que queda a la gran ciutat de Chongqing, ja que aviat serà destruïda per construir un nou barri. Obligats a abandonar el que ha estat casa seva fins aleshores, els estrets carrers del barri de Shibati fan de testimonis de la Xina més tradicional i històrica que està a punt de desaparèixer. La gentrificació pren moltes formes, i aquesta n’és una.

La destrucció de les antigues barriades a la Xina és un reflex de les polítiques urbanístiques, socials i culturals d’un país on allò vell, tradicional i històric ha de donar pas a allò nou, contemporani i sense ànima. Una reflexió sobre la canviant Xina contemporània que, a poc a poc, va deixant perdre la seva història i el seu llegat.

 

L'endemà mateix, dijous 13 de desembre a les 21h, en el marc del cicle Parlem de Música, a l'Auditori Eduard Toldrà, es projectarà el documentalJoan Manén. Variacions sense tema.

 

Un documental que reflecteix les motivacions i l'esforç continuat per fer present el llegat d'aquest gran músic, Joan Manén, i dibuixar el perfil musical i biogràfic del mateix, tot intentant comprendre les raons del seu oblit.

En acabar la projecció, tindrem l'oportunitat de poder parlar amb els responsables de la producció i de l'Associació joan Manén.

 

Seguint amb la programació musical, el diumenge 16 de desembre a les 19h a l'Auditori Eduard Toldr, de la mà de la Coordinadora Sardanista, formada per la Societat Sardanista Dansaires vilanovins i Amics de la sardana, podrem gaudir del ja tradicional concert Recordant Eduard Toldrà.

 

En aquesta edfició la Cobla Maricel, a les portes del seu desè aniversari, tè dos grans reptes en aquest concert que recorda, com en cada edició, la figura dels mestre Toldrà.

Una primera part on la Cobla interpretarà un repertori clàssic d’una dificultat cambrística i solista inigualable. I una segona part en la que, tot i els cent-un anys entre ambdues entitats, fusiona, per primera vegada, el so de la cobla amb les veus de l’Orfeó Vilanoví.

 

Les entrades es poden comprar per Internet a www.auditoritoldra.cat, el dissabte de 17 a 20h a la taquilla del Teatre Principal i des d'una hora abans del concert a la taquilla de l'Auditori.

 

Divendres 14 de desembre a les 20:30h al Teatre Principal Les noies de Mossbank Road ens explicaran una història que ens parla de l’amistat que sorgeix en un espai de llibertat com és un pis d’estudiants, lluny del pes de la família. I és en aquesta casa d'estudiants, a Mossbank Road, entre els 18 i els 19 anys, que la Di, la Viv i la Rose faran l’estirada juntes, i juntes tastaran la llibertat de poder descobrir qui són més enllà del que els pares o l’entorn han projectat damunt de cadascuna d’elles.

Per aquest espectacle les entraces estan exhaurides. 

 

 

Aprofitem per recordar que properament...

 

- Dimarts 18 de desembre al Teatre - Cineclub Sala1: Buenos vecinos 

- Dissabte 22 i diumenge 23 a l'Auditori: Gloria i Magnificat de Vivaldi, amb el Cor Isquione i Orquestra Barroca Vespres d'Arnadí.

- Dimecres 26 de desembre a l'Auditori: concert de Sant Esteve amb la Camerata Eduard Toldrà i l'Orquestra de l'ECMM.

- Dissabte 29 i diumenge 30 al Teatre: Saturnàlia. Circ d'hivern de Vilanova i la Geltrú amb CAC Saltimbanqui .

 


Enllaç a http://www.auditoritoldra.cat/891/8/altres-musiques/cobla-maricel-i-orfeo-vilanovi

AVANă DE LA PROPERA TEMPORADA FEBRER-JUNY 2019!

05/12/2018

Us avancem alguns dels espectacles que formaran part de la propera TEMPORADA FEBRER-JUNY 2019 del Teatre Principal i de l'Auditori Eduard Toldrà.

AVANÇ PROGRAMACIÓ TEATRE PRINCIPAL

Si ens fixem en la programació de teatre i dansa, tindrem l'oportunitat de veure dalt de l'escenari del Principal el nostre actor més internacional, el SERGI LÓPEZ, amb l'obra EL CHICO DE LA ÚLTIMA FILA, escrita per Juan Mayorga i dirigida per Andrés Lima. L’obra compta amb dos vilanovins més, l’ANNA SERRANO, ajudant de direcció, i l’ARNAU COMAS, que forma part del repartiment de l’obra, al costat d’actors i actrius tan rellevants com MÍRIAM ISCLA, DAVID BAGÉS, Anna Ycobalzeta i Guillem Barbosa. L’obra tindrà lloc el DISSABTE 16 DE MARÇ, en dues funcions, a les 18h i 21h.

També podrem gaudir de l’obra LA IMPORTÀNCIA DE SER FRANK, d’Oscar Wilde, dirigida per DAVID SELVAS i guanyadora de tres Premis Butaca 2018. L’obra està interpretada per LAURA CONEJERO (Premi Butaca a la millor actriu de repartiment), DAVID VERDAGUER, JAUME MADAULA, PAULA JORNET(actriu i també Premi Butaca per la millor composició musical), Mia Esteve, Paula Malia i Norbert Martínez. Podrem veure aquesta comèdia el DISSABTE 9 DE FEBRER, a les 20:30h.

La tercera obra que us avancem és la producció de dansa contemporània de gran format SET OF SETS, de GUY NADER i MARIA CAMPOS. L’espectacle va ser estrenat al Festival Sismògraf i al Mercat de les Flors de Barcelona. La companyia compta amb una prestigiosa carrera que els seus treballs en diversos festival i teatres internacionals i nacionals com ara França, Bèlgica, Holanda, Líban, Índia i Corea del Sud, entre d’altres. Podrem gaudir del seu treball el DIUMENGE 26 DE MAIG, a les 19h.

AVANÇ PROGRAMACIÓ AUDITORI EDUARD TOLDRÀ

En l’àmbit de la música l’Auditori us convida a assistir a la presentació de l’últim treball de l’ANNA ROIG I L’OMBRE DE TON CHIEN, que juntament amb l’Àlex Cassanyes i la Big Band Project ens presentaran LA TENDRESSE, serà el DIUMENGE 10 DE FEBRER, a les 19h.

El treball de les WOM’S COLLECTIVE és el següent concert que us avancem, que tindrà lloc el DISSABTE 9 de MARÇ, a les 20:30h. Aquest quintet uneix el talent femení del panorama català actual en un treball discogràfic que ha comptat amb la col·laboració d'altres cantants catalanes de renom com Judit Neddermann, Núria Graham o Sara Pi.

I finalment volem destacar el concert de l’ALBA CARMONA el DISSABTE 13 D’ABRIL, a les 20:30h. L’excomponent de Las Migas, que ens presentarà el seu últim treball des d’una perspectiva molt personal.

ACTE DE PRESENTACIÓ DE LA TEMPORADA I VENDA D’ENTRADES I ABONAMENTS

El proper DIVENDRES 25 DE GENER, a les 20h al TEATRE PRINCIPAL, tindrà lloc l’acte de presentació de la PROPERA TEMPORADA FEBRER-JUNY’19 d’espectacles i exposicions del Teatre Principal, l’Auditori Eduard Toldrà i el Centre d’Art Contemporani La Sala. Com sempre, l’acte és obert a tots i totes i comptarà amb l’actuació i presència d’alguns dels intèrprets de la propera temporada. Us hi esperem!

La VENDA d’ABONAMENTS i d’ENTRADES tindrà lloc els dies 26 i 27 DE GENER a taquilles del Teatre Principal i al web dels dos equipaments simultàniament. En breu anunciarem els horaris de venda a taquilles.

JA TENIM GANES DE COMPARTIR AMB VOSALTRES LA NOVA TEMPORADA! US ESPEREM!


Arxiu adjunt en PDF


05/12/2018

AVANÇ DE LA PROPERA TEMPORADA FEBRER-JUNY 2019!

Us avancem alguns dels espectacles que formaran part de la propera TEMPORADA FEBRER-JUNY 2019 del Teatre Principal i de l'Auditori Eduard Toldrà.

AVANÇ PROGRAMACIÓ TEATRE PRINCIPAL
Si ens fixem en la programació de teatre i dansa, tindrem l'oportunitat de veure dalt de l'escenari del Principal el nostre actor més internacional, el SERGI LÓPEZ, amb l'obra EL CHICO DE LA ÚLTIMA FILA, escrita per Juan Mayorga i dirigida per Andrés Lima. L’obra compta amb dos vilanovins més, l’ANNA SERRANO, ajudant de direcció, i l’ARNAU COMAS, que forma part del repartiment de l’obra, al costat d’actors i actrius tan rellevants com MÍRIAM ISCLADAVID BAGÉS, Anna Ycobalzeta i Guillem Barbosa. L’obra tindrà lloc el DISSABTE 16 DE MARÇ, en dues funcions, a les 18h i 21h.

També podrem gaudir de l’obra 
LA IMPORTÀNCIA DE SER FRANK, d’Oscar Wilde, dirigida per DAVID SELVAS i guanyadora de tres Premis Butaca 2018. L’obra està interpretada per LAURA CONEJERO (Premi Butaca a la millor actriu de repartiment), DAVID VERDAGUER, JAUME MADAULA, PAULA JORNET(actriu i també Premi Butaca per la millor composició musical), Mia Esteve, Paula Malia i Norbert Martínez. Podrem veure aquesta comèdia el DISSABTE 9 DE FEBRER, a les 20:30h.

La tercera obra que us avancem és la producció de dansa contemporània de gran format 
SET OF SETS, de GUY NADER i MARIA CAMPOS. L’espectacle va ser estrenat al Festival Sismògraf i al Mercat de les Flors de Barcelona. La companyia compta amb una prestigiosa carrera que els seus treballs en diversos festival i teatres internacionals i nacionals com ara França, Bèlgica, Holanda, Líban, Índia i Corea del Sud, entre d’altres. Podrem gaudir del seu treball el DIUMENGE 26 DE MAIG, a les 19h.

AVANÇ PROGRAMACIÓ AUDITORI EDUARD TOLDRÀ

En l’àmbit de la música l’Auditori us convida a assistir a la presentació de l’últim treball de l’
ANNA ROIG I L’OMBRE DE TON CHIEN, que juntament amb l’Àlex Cassanyes i la Big Band Project ens presentaran LA TENDRESSE, serà el DIUMENGE 10 DE FEBRER, a les 19h.

El treball de les 
WOM’S COLLECTIVE és el següent concert que us avancem, que tindrà lloc el DISSABTE 9 de MARÇ, a les 20:30h. Aquest quintet uneix el talent femení del panorama català actual en un treball discogràfic que ha comptat amb la col·laboració d'altres cantants catalanes de renom com Judit Neddermann, Núria Graham o Sara Pi.

I finalment volem destacar el concert de l’
ALBA CARMONA el DISSABTE 13 D’ABRIL, a les 20:30h. L’excomponent de Las Migas, que ens presentarà el seu últim treball des d’una perspectiva molt personal.

ACTE DE PRESENTACIÓ DE LA TEMPORADA I VENDA D’ENTRADES I ABONAMENTS
El proper DIVENDRES 25 DE GENER, a les 20h al TEATRE PRINCIPAL, tindrà lloc l’acte de presentació de la PROPERA TEMPORADA FEBRER-JUNY’19 d’espectacles i exposicions del Teatre Principal, l’Auditori Eduard Toldrà i el Centre d’Art Contemporani La Sala. Com sempre, l’acte és obert a tots i totes i comptarà amb l’actuació i presència d’alguns dels intèrprets de la propera temporada. Us hi esperem!

La 
VENDA d’ABONAMENTS i d’ENTRADES tindrà lloc els dies 26 i 27 DE GENER a taquilles del Teatre Principal i al web dels dos equipaments simultàniament. En breu anunciarem els horaris de venda a taquilles.

JA TENIM GANES DE COMPARTIR AMB VOSALTRES LA NOVA TEMPORADA! US ESPEREM!


Arxiu adjunt en PDF


DOCUMENTAL DEL MES. LAST DAYS IN SHIBATI

27/11/2018

Last Days in Shibati és un documental dirigit per Hendrick Dusollier que retrata la vida de l’última barriada històrica que queda a la gran ciutat xinesa de Chongqing.

Els estrets carrers de Shibati són els testimonis de la Xina més tradicional i històrica que està a punt de desaparèixer. La gentrificació pren moltes formes, i aquesta n’és una. 
 
La destrucció de les antigues barriades a la Xina són un reflex de les polítiques urbanístiques, socials i culturals d’un país on allò vell, tradicional i històric ha de donar pas a allò nou, contemporani i sense ànima. Una reflexió sobre la canviant Xina contemporània que, poc a poc, va deixant perdre la seva història i el seu llegat.
 
Dimecres 12 de desembre a les 20.30 h
Preu: 3 euros
Venda entrades: 30 minuts abans a la taquilla o al web www.elprincipal.cat
 

 

CICLE GAUD═. LES DIST└NCIES

27/11/2018

L’Olivia, l’Eloy, el Guille i l’Anna viatgen a Berlín per visitar per sorpresa al seu amic Comas que fa 35 anys. Ell no els rep com esperaven i durant el cap de setmana les seves contradiccions afloren i l’amistat es posa a prova.

Junts descobriran que el temps i la distància poden canviar-ho tot.

Direcció: Elena Trapé
Guió: Elena Trapé, Miguel Ibáñez Monroy i Josan Hatero
Música: Albert Manera
Estrena: 2018
Durada: 100 min.
Gènere: Drama
Versió: Original en català
Intèrprets: Alexandra Jiménez, Miki Esparbé, Isak Férriz, Bruno Sevilla, María Ribera
 
Dijous 20 de desembre a les 20.30h  
Preu: 4.50€ / 3€ Carnet Jove, socis Sala 1, aturats, jubilats i + 65 anys, alumnes de català per adults participants en el programa Voluntariat per la Llengua / Club La Vanguardia 2x1.
Venda entrada:  30 minuts abans a la taquilla del teatre o al web www.elprincipal.cat
 Cap de setmana musical

26/11/2018

Antilopez i Quartet Mèlt són les dues propostes musicals d'aquest cap de setmana.

 

 

El dissabte 1 de desembre a les 20:30h a l'Auditori Eduard Toldrà, el duet Antílopez presentarà, amb el seu últim treball Lista de reproducción, un nou concepte de cançó d'autor.

 

Són compositors i intèrprets de les seves cançons i espectacles, que es caracteritzen pel seu toc d'humor. Són músics, còmics, creadors, poetes, cronistes de la realitat, emprenedors, showmanes, i lliures! Dos autèntics herois quotidians, que amb humilitat i treball han aconseguit connectar amb el públic gràcies al boca a boca. 

Ells mateixos descriuren el seu estil personal com a Chiripop Absurdo Depresivo con Catarsis Tragicómica. 

 

Després d’una gira de tres anys amb l’espectacle Desprendimiento de rutina i que els ha portat a omplir les sales, teatres i festivals de tot l’estat, presenten Lista de reproducción, el seu quart disc-espectacle, on sobrevolen els diferents estils de música que han marcat la seva carrera barrejant-los amb un irreverent sentit de l'humor i una proximitat amb el públic fora del normal.

 

Quin és el secret d'aquests nois? Un directe únic al món, un espectacle que cal veure. El relleu natural dels Sabina, Krahe o el millor Kiko Veneno, barrejat amb l'absurd intel·ligent de La Trinca, Faemino y Cansado, el virtuosisme de Les Luthiers y el savoir faire de Lina Morgan.

 

El diumenge 2 de desembre a les 19:00h a l'Auditori Eduard Toldrà, el Quartet Mèlt presentarà el seu espectacle Xarrampim. 

 

Aquest grup vocal popularitzat gràcies a la seva participació al concurs televisiu Oh happy day, del qual es van proclamar guanyadors, ens presenta un concert molt especial amb nadales de casa nostra i famoses Christmas carols en clau de jazz. La màgia del Nadal, bressol del Quartet Mèlt, es troba en gran part en les cançons que l’expliquen. Nadales d’aquí i de l’altra punta del món s’uneixen a través de l’art del gran mestre Joan Albert Amargós, que les va arranjar brillantment per a quartet vocal i quartet instrumental. Donem doncs la benvinguda al Nadal de la manera més musical! 

 

Prèviament al concert, el Quartet Mèlt ens oferirà una trobada, una xerrada informal al voltant de la seva carrera artística, els seus treballs discogràfics, les seves aparicions mediàtiques o de tot allò que volgueu saber al voltant dels components del grup.

Aquesta activitat té places limitades i cal fer incripció prèvia a info@auditoritoldra.cat 

 

Les entrades dels dos concerts, es poden comprar a travès d'Internet a www.auditoritoldra.cat, el dissabte de desembre de 17:00 a 20:00h a la taquilla del Teatre Principal i des d'una hora abans de l'inici del concert a la taquilla de l'Auditori.

 

 

Altres activitats:

 

- Dimarts 27 de novembre a les 20:30h al Teatre Principal CINECLUB SALA1: EL CAPITÁN

- Dissabte 1 de desembre a partir de les 18:00h al Centre d'Art Contemporani La Sala EXPOSICIÓ: PESSEBRES DEL POBLE. EL POBLE EN ELS PESSEBRES

- Diumenge 2 de desembre a les 18:00h al Teatre ÇPrincipal XARAXA: ELS TRES PORQUETS de Dreams Teatre


Enllaç a http://www.antilopez.tv
Enllaç a http://www.quartetmelt.com

Aquesta setmana...

21/11/2018

 

Julio Manrique, Ángela Soler i la companyia Brodas Bros els protagonistes de la programació ESCENA d'aquesta setmana.

 

Amb les entrades ja exhaurides, el divendres 23 de novembre a les 20:30h al Teatre Principal, Julio Manrique protagonitzarà Èdip, una de les gran tragèdies gregues de la mà de la Perla 29 i dirigida per Oriol Broggi.

 

Èdip regna a Tebes juntament amb la seva esposa Jocasta, la vídua de Lai, el rei mort. Quan la ciutat està colpejada per nombrosos mals, el poble demana ajuda al seu rei i ell els promet venjança. Des de Delfos, Creont porta una mala notícia: qui va matar Lai és el causant d’aquesta tragèdia i només el seu càstig pot salvar la ciutat. Quan el rei de Corint, Pòlib -el qual Èdip considera el seu pare- mor, arriba la veritat: Èdip és el causant dels problemes de Tebes, perquè sense saber-ho ha mort el seu propi pare, el rei Lai, i Jocasta, amb qui s’ha casat i amb qui ha tingut quatre fills, és també la seva pròpia mare. Quan ella s’assabenta d’això es lleva la vida i el seu fill, davant el cadàver de la seva mare i esposa, s’arrenca els ulls desesperat i reclama el càstig que ell mateix va prometre al culpable, per així salvar Tebes.

 

El dissabte 24 de novembre, a les 20:00h, a la sala d'actes de la Gran Penya, i en el marc del programa de suport a la creació Singulart, Ángela Soler ens presentarà el seu últim treball Puntos cardinales. Aquest serà el segon concert del Cicle Contrapunt de tardor-hivern.

 

Este concierto irá del amor, del paso del tiempo, del precio que se paga por tener el coraje de salir de la zona de confort, cuando el instinto y el corazón te invitan a dar un salto que supone un riesgo y solo los años te dirán si mereció la pena. Irá de la vida previsible y exigua de energía que vive tanta gente en relaciones estancadas, de lo poco conscientes que somos de que solo tenemos una vida que malgastamos sin apurar, tantas veces. De lo tarde que nos damos cuenta de que tendríamos que haber sido más valientes, cuando ya ni el aliento ni la salud no acompañan. Ángela Soler  

 

En aquest cas, les entrades també es poden comprar per Internet a www.auditoritoldra.cat, el mateix dissabte de 17 a 19h a la taquilla del Teatre Principal i de 19 a 20h a la mateixa Gran Penya. 

 

I el diumenge 25 de novembre, a les 19:00h i novament el Teatre Principal, acollirà l'espectacle Hipstory, l'última de les creacións de la companyia de dansa Brodas Bros

 

Hipstory és un espectacle lúdic i didàctic, una barreja de hiphop amb història de la dansa i de la música. Amb explicacions, coreografies i gags humorístics, cinc ballarins i un músic us mostraran les diferències entre el pooping, el locking o el b-boying. Parlarem del beatbox, del scratch, de la música funk i inclús faran participar el públic en diverses ocasions. L'obra apropa als joves al món de la dansa. Experimentaran sensacions i emocions que seran provocades pels intèrprets a través del moviment del cos. Un apropament al hiphop des d'una vessant més pedagògica i didàctica.

 

Les entrades es poden comprar a travès d'Internet www.elprincipal.cat, el dissabte de 17 a 20h a la taquilla del Teatre Principal i des d'una hora abans de l'espectacle a la mateixa taquilla.

 

 

Demà, dijous 22 de novembre a les 21:00h a l'Auditori Eduard Toldrà, David Puertas ens oferirà una nova sessió del Parlem de música. En aquest cas parlarà de La Pastoral de Beethoven i el violonces de Truls Mork, relacionat amb el concert que l'endemà divendres 23, de l'OBC a l'Auditori de Barcelona.  

Les sessions del Parlem de música són gratuïtes. 

 

 

Altres activitats

 

- Dimecres 21 de novembre a les 19:00h al Teatre Principal / VOC. Premis i Mostra d'Audiovisual en català.

Venda d'entrades: des de 30' abans de la sessió. Preu: 2€

 

- Dijous 22 de novembre a les 20:30h al Teatre Principal / CICLE GAUDÍ: PETITET.

Venda d'entrades: des de 30' abans de la sessió. Preu: 4,5€ consultar descomptes).


Enllaç a http://www.elprincipal.cat
Enllaç a http://www.auditoritoldra.cat

Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Organitza:

Ajuntament de Vilanova i la Geltr˙ Teatre Principal

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2018 Teatre Principal
Rambla Principal, 4 - 08800 Vilanova i la Geltr˙ (Barcelona)  Espanya -   CIF P0830800I  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS